Ο Χατζηγιοβάνης εμφανίζει έλλειψη φρεσκάδας

Ο Χατζηγιοβάνης εμφανίζει έλλειψη φρεσκάδας

Ο νεαρός άσος δείχνει να έχει ξεμείνει από ενέργεια και τώρα που γύρισε ο Μουνιέ και με δεδομένο ότι υπάρχει και ο Καμπετσής, ίσως πάρει ανάσες.

Μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι αλήθεια ότι δεν έχει κάνει καλά παιχνίδια. Ο ταλαντούχος Μυτιληνιός εξτρέμ σε εκείνο το ματς κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός την αναμέτρηση κι απέφυγε την ήττα.

Έκτοτε, όμως, εμφανίζει σημάδια κόπωσης. Δεν έχει φρεσκάδα και δεν έχει βοηθήσει το «τριφύλλι» όσο θα ήθελε και μπορεί. Ο 21 ετών Χατζηγιοβάνης, μάλιστα, έπειτα από τον αγώνα με τους Αρκάδες κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων, έπαιξε βασικός σε δύο ματς και σημείωσε ένα γκολ. Και γύρισε ακόμα πιο κουρασμένος. Είναι ενδεικτικό ότι ενώ είναι δεύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού σε τελικές πίσω από τον Μπουζούκη, στα τρία τελευταία ματς με Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, δεν είχε ούτε μία τελική.

Στην ηλικία του, ανεξάρτητα αν η φετινή σεζόν είναι η τρίτη του στην πρώτη ομάδα, δεν είναι εύκολο να βγάζει συνεχόμενα ματς κι αυτό γιατί δεν είχε γεμάτες χρονιές. Το σώμα του έχει καταπονηθεί. Να σημειωθεί ότι έχει παίξει και στα εννέα ματς πρωταθλήματος και είναι τέταρτος σε χρόνο συμμετοχής πίσω από Διούδη, Ινσούα, Κουρμπέλη (οι δύο πρώτοι έχουν μόνο 90λεπτα) και μπροστά από άλλους βασικούς όπως οι Κολοβέτσιος, Μπουζούκης.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια έπαιζε αραιά και που και φέτος έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα κι έδειχνε αναντικατάστατος. Είναι ένας πολύτιμος παίκτης, διότι βοηθάει στο πρέσινγκ, είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, δημιουργεί ρήγματα με την ταχύτητά του κι έχει καλές εκτελέσεις στημένων, όμως, χωρίς ενέργεια δεν μπορεί να βγάλει αυτά τα στοιχεία. Γι’ αυτό τώρα που γύρισε ο έμπειρος και ποιοτικός Μουνιέ και υπάρχουν και οι Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης ίσως πάρει ανάσες. Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, βέβαια, είναι φαβορί για να ξεκινήσει, όποιο κι αν είναι το σύστημα.

Αλλαγή στην ώρα…

Το πρόβλημα το έχει αντιληφθεί φυσικά και ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού διακρίνει ότι λόγω κούρασης ο Χατζηγιοβάνης δεν έχει καθαρό μυαλό και στα τρία τελευταία παιχνίδια μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος (κι αφού είχε παίξει και με την Ελπίδων ο νεαρός παίκτης) τον έκανε αλλαγή με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Κόντρα στην ΑΕΚ έβαλε τον Χατζηθεοδωρίδη στη θέση του στο 63’. Στην Τούμπα ο Χατζηγιοβάνης έδωσε τη θέση του πάλι στον Χατζηθεοδωρίδη στο 64’! Με τον Πανιώνιο αντίθετα, βγήκε στο 82’ και μπήκε στη θέση του ο Σέχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ