Τα ρεκόρ και το νέο σερί για το οποίο ετοιμάζονται στον ΠΑΟΚ

Τα ρεκόρ και το νέο σερί για το οποίο ετοιμάζονται στον ΠΑΟΚ

Η ισοπαλία στο Περιστέρι σταμάτησε ένα μεγάλο σερί επιτυχιών που είχε φτιάξει ο ΠΑΟΚ από το περσινό πρωτάθλημα. Πλέον στην Τούμπα βάζουν πλώρη, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, για να «χτίσουν» ένα νέο ρεκόρ.

Ο ΠΑΟΚ με την εκτός έδρας ισοπαλία στο Περιστέρι, δεν επέκτεινε το νικηφόρο του σερί μένοντας στις 13 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (ξεκίνησε από την περσινή περίοδο μετά την ήττα στην Τρίπολη) όπως και στις έξι σερί εκτός έδρας νίκες. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη ισοπαλία μετά από 26 αγώνες. Πλέον αυτά είναι τα ρεκόρ του Δικεφάλου σε όλη την ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος σε ότι αφορά τις δικές του επιδόσεις.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από τη στάση… Περιστέρι μετράει σε 9 παιχνίδια 8 νίκες και μόλις μια ισοπαλία. Κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη. Το σερί έσπασε, όμως έρχεται μια σειρά αγώνων που μπορεί να κάνει ένα νέο σερί επιτυχιών. Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έξι αγώνες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Αν σκεφτεί μάλιστα κανείς πως οι τέσσερις εξ αυτών είναι στην Τούμπα, η ευκαιρία είναι τεράστια.

Οι Ασπρόμαυροι, κατά σειρά στο Πρωτάθλημα, έχουν να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη στην Τούμπα τη 10η και 11η αγωνιστική. Στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Φθιώτιδα για να παίξουν με την Λαμία. Την 13η αγωνιστική υποδέχεται τη Λάρισα στην Τούμπα, ενώ ακολουθούν το ταξίδι στη Λιβαδειά. Η αυλαία του πρώτου γύρου θα πέσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Μπορεί να μην υπάρχει σ’ αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές κάποιος από τους λεγόμενους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν την δέουσα προσοχή.

Δεν είναι μόνο τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που θα κληθεί να δώσουν οι Θεσσαλονικείς, αλλά και αυτά για το κύπελλο (με Εργοτέλη στις 14 του μηνός) και το Europa League ( Βίντι και Τσέλσι εκτός έδρας και ΜΠΑΤΕ εντός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ