Ενρίκε: «Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω με τον ατζέντη μου και τον ΠΑΟΚ»

Ενρίκε: «Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω με τον ατζέντη μου και τον ΠΑΟΚ»

Ο Πέδρο Ενρίκε άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του σε Αστάνα και ΠΑΟΚ καθώς μετά το τέλος της σεζόν θα κάνει μια συζήτηση με τον ατζέντη του και την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Δικέφαλο στην ομάδα της Αστάνα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ρωτήθηκε για το συμβόλαιο με τον Δικέφαλο και το μέλλον του στην Αστάνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Για την ώρα είναι δύσκολο να πω τι θα συμβεί. Όλα εξαρτώνται από το πως θα τελειώσει η σεζόν και τι επιλογές θα έχω, αλλά είμαι έτοιμος να παραμείνω στην Αστάνα. Όλα μου ταιριάζουν εδώ. Μετά το τέλος της σεζόν θα έχω συζήτηση με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και με τον ατζέντη μου, αλλά τώρα δεν θα ήθελα να προβλέψω το μέλλον μου. Όλες μου οι σκέψεις είναι να έχω μια επιτυχημένη σεζόν με την Αστάνα».

Για το αν έχει επαφές με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ανέφερε τα εξής: «Αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ για μισή σεζόν, έτσι δεν έχω πολλές ιστορίες να θυμάμαι. Η μόνη μου ανάμνηση είναι το γκολ που πέτυχα στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αγαπούν πολύ την ομάδα τους και δεν ελέγχουν τα συναισθήματα τους, υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ με τους οποίους κρατάω ακόμη επαφές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ