ΠΑΟΚ: Κάποτε έχανε από τα Τέμπη

ΠΑΟΚ: Κάποτε έχανε από τα Τέμπη

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο ο ΠΑΟΚ γνώρισε την τελευταία του ήττα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής απέναντι στην ΑΕΚ (1-0). Από τότε μέχρι σήμερα αγνοεί την ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στον ΠΑΟΚ, είχαν φτάσει στο σημείο όταν έβγαινε το καλοκαίρι το αγωνιστικό πρόγραμμα της χρονιάς να βάζουν ένα μεγάλο ερωτηματικό στα παιχνίδια που θα έδινε η ομάδα απέναντι σε ομάδες της Αττικής. Μάλιστα είχε περάσει η αντίληψη πως ο Δικέφαλος μόλις περάσει τα Τέμπη γνωρίζει την ήττα. Αυτό πλέον δεν ισχύει. Σαν σήμερα πριν από ένα ολόκληρο χρόνο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου γνώριζε για τελευταία φορά την ήττα σε αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ (1-0) στο ΟΑΚΑ.

Μετά από 365 ημέρες οι Ασπρόμαυροι σε 9 επισκέψεις τους στο Λεκανοπέδιο μετράνε 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. Από αυτές οι 3 νίκες σημειώθηκαν στο κύπελλο, άλλες 4 για το πρωτάθλημα και μόλις δύο ισοπαλίες για την ίδια διοργάνωση. Ο αριθμός των επιτυχιών είναι σαφώς μεγάλος αν σκεφτεί κανείς πως τα προηγούμενα χρόνια με δυσκολία έφυγε από την Αθήνα με νίκη, αλλά και ισοπαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ