Το μήνυμα απόσυρσης του Ίβανσιτς και το «αντίο» του Παναθηναϊκού (pics)

Το μήνυμα απόσυρσης του Ίβανσιτς και το «αντίο» του Παναθηναϊκού (pics)

Ο Αντρέας Ίβανσιτς ανακοίνωσε το φινάλε της ποδοσφαιρικής καριέρας του σε ηλικία 35 ετών με ένα συγκινητικό μήνυμα και ο Παναθηναϊκός δεν παρέλειψε να τον αποχαιρετήσει δεόντως.

Ο Αντρέας Ίβανσιτς ανακοίνωσε το φινάλε της ποδοσφαιρικής καριέρας του σε ηλικία 35 ετών, γεγονός που έγινε γνωστό μέσω των social media του Αυστριακού πρώην μέσου του Παναθηναϊκού.

Ο Ίβανσιτς φόρεσε τη φανέλα του Τριφυλλιού από το 2006 έως το 2009 και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από την Πράσινη εξέδρα. Αγωνίστηκε επίσης σε Ραπίντ Βιέννης, Ζάλτσμπουργκ, Μάινζ, Λεβάντε, Σάουντερς και Βικτόρια Πλζεν. Στην ανάρτησή του εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε στην απόσυρση μετά από αρκετούς μήνες απουσίας από τα γήπεδα, περιγράφοντάς το με συγκινητικό τρόπο και κάνοντας λόγο για «ένα υπέροχο ταξίδι».

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο δικό του μήνυμα:

«Σήμερα, μετά από 19 απίστευτα χρόνια, αποφάσισα να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο. Τους τελευταίους μήνες κατάλαβα ότι ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι η απόφαση να βάλεις τέλος. Το άθλημα μου έδωσε πάρα πολλά. Είτε ήταν μια σεζόν, είτε ένα παιχνίδι, είτε μια νίκη, είτε μια ήττα, το πάθος, ο ενθουσιασμός, οι διαφορετικές ομάδες, οι διαφορετικές χώρες… Όλα τα καλά, όμως, έχουν κι ένα τέλος.

Είμαι ευγνώμων προς όλους, την οικογένειά μου, τους συλλόγους από τους οποίους πέρασα, τα επιτελεία με τα οποία συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου και φυσικά όλους τους οπαδούς που με στήριξαν όλα τα χρόνια της καριέρας μου. Πάντα με έκαναν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου και αυτό είναι κάτι που θα θυμάμαι. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, σας ευχαριστώ…».

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Παναθηναϊκού:

«Ο Αντρέας Ίβανσιτς ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του. Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε για τρεις σεζόν (πρώτο ματς στις 20/8/2006 κόντρα στο Αιγάλεω και τελευταίο στις 10/5/2009 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ) σε σχεδόν 100 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού τον ευχαριστεί για τις όμορφες αναμνήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ