Καρασαλίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα για τον τίτλο»

Καρασαλίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα για τον τίτλο»

Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης θεωρεί τον Δικέφαλος ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης (ο οποίος βγήκε από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ αλλά δεν έπαιξε ποτέ επίσημο ματς στην πρώτη ομάδα) μίλησε στο «Metropolis» για το 1-1 του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ και έχρησε τον Δικέφαλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είπε: «Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Μπορούσαμε κι εμείς να νικήσουμε και ο ΠΑΟΚ. Ήταν ένα μοιρασμένο ματς, υπήρχαν διαστήματα που καθεμιά από τις δύο ομάδες πατούσε καλύτερα. Η τελική γεύση και για τους δύο είναι γλυκόπικρη, διότι μπορούσαν και οι δύο να το κερδίσουν, αλλά δίκαιη».

Για την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε πριν το ματς: «Ξέραμε ότι ειπώθηκαν πολλά, όμως, η καλύτερη απάντηση ήρθε από εμάς στο γήπεδο. Δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε κάθε μεγάλη ομάδα».

Για το πώς κατάφεραν να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του απώλεια: «Με την τακτική μας, περιορίσαμε το πλάνο του ΠΑΟΚ. Δεν βρήκε χώρους για να εκμεταλλευτεί τα όπλα του. Όσο περνούσε η ώρα, ο χρόνος ήταν υπέρ μας και μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ κατάλαβε πως θα έχει δύσκολο απόγευμα και σάστισε».

Για το αν θεωρεί πως με το γκολ του ο ΠΑΟΚ νόμισε πως τέλειωσε το ματς: «Δε νομίζω να ένιωσαν ότι τέλειωσε το ματς. Απλά προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν πίσω. Ίσως αυτό να ήταν το λάθος τους. Θα μπορούσαν να πάνε για δεύτερο. Εμείς από την πλευρά μας, βρήκαμε περισσότερους χώρους και πετύχαμε το γκολ».

Για το ποιον θεωρεί φαβορί για τον τίτλο: «Όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές. Είναι μικρές οι διαφορές, πιστεύω ότι δεν θα δούμε κάποια ομάδα να ξεφεύγει. Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει ούτε τον ΠΑΟΚ, ούτε την ΑΕΚ, ούτε τον Ολυμπιακό. Έχει ένα μικρό προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, έχει το αβαντάζ με τα ντέρμπι που κέρδισε, υπάρχουν, όμως, και ομάδες μικρότερου βεληνεκούς, όπως εμείς ή ο Αστέρας Τρίπολης που μπορούν να κόψουν βαθμούς. Το Πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στα ντέρμπι, αλλά στο τι θα κάνουν οι διεκδικητές του τίτλου σε όλη τη διάρκεια».

Για το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή: «Φιλοσοφία του προπονητή μας, και αυτό είναι που έχει μεγαλώσει την ομάδα, είναι να μην σταματάμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Είτε στο 0-0, είτε στο 3-0. Είδατε πως και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και κόντρα στον Πανιώνιο, τα παιχνίδια μας κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά. Αυτό είναι που πλήρωσε ο Ηρακλής. Επειδή έζησα ωραίες στιγμές στον Ηρακλή, στενοχωρήθηκα κάπως. Όμως, επειδή η ομάδα έχει καλό ρόστερ πιστεύω ότι θα ανέβει στη Super League. Και από άποψη δυναμικής και ιστορίας, και από άποψη ρόστερ νομίζω ότι είναι η ομάδα που θα ανέβει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ