Πρώτη μέρα χωρίς… Άρη στη Θεσσαλονίκη

Πρώτη μέρα χωρίς… Άρη στη Θεσσαλονίκη

Ο Πάκο Ερέρα και ο συνεργάτης του Τέλμο ντε Αντρές προετοιμάζουν την αποχώρησή τους.

Η σημερινή είναι η πρώτη μέρα στη Θεσσαλονίκη για τον Πάκο Ερέρα και τον άμεσο συνεργάτη του, το γυμναστή Τέλμο ντε Αντρές, κατά την οποία δεν υπάρχουν υποχρεώσεις που αφορούν στον Άρη και πιθανότατα θα ασχοληθούν με τα της προετοιμασίας της επιστροφής στη χώρα τους.

Η απόφαση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης που ελήφθη το απομεσήμερο της Δευτέρας, μετά από την συζήτηση του προπονητή με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο με τη σύμφωνη γνώμη του Θόδωρου Καρυπίδη, έδωσε τέλος στην πρώτη συνεργασία του 65χρονου Ισπανού με ομάδα εκτός της πατρίδας του ως πρώτου προπονητή.

Σήμερα, οι ποδοσφαιριστές μετά από το χθεσινό πρόγραμμα αποκατάστασης έχουν ρεπό και οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι αύριο. Το πρόγραμμα της ημέρας με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, θα επιμεληθούν ο Τόλης Τερζής, ο ένας από το τεχνικό επιτελείο που παραμένει στη θέση του (ο άλλος είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Αντώνης Λυκούρης), μιας και αποχώρησε με τον Ερέρα και ο βοηθός Ραούλ Μπράβο και ο προπονητής της ομάδας Κ19, Πασχάλης Μελισσάς.

Μάλιστα αν δεν υπάρξει άμεση κατάληξη στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ερέρα, τότε οι δυο τους θα έχουν και την ευθύνη καθοδήγησης της ομάδας στην πρώτη «μετά Ερέρα» αγωνιστική υποχρέωση των κίτρινων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ