Παναθηναϊκός : Μουνιέ και Κάτσε βάζουν υποψηφιότητα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός : Μουνιέ και Κάτσε βάζουν υποψηφιότητα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός διψάει να παίξει σε τόσο μεγάλο ματς και ίσως πάρει τη θέση του κουρασμένου Χατζηγιοβάνη. Ο Κάτσε είναι έμπειρος και τα τρεξίματά του σημαντικά σε ένα ματς με τόσο μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ο Αντονί Μουνιέ και ο Έργκους Κάτσε είναι δύο από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Αλβανός διεθνής αμυντικός μέσος, μάλιστα, σε ηλικία 25 ετών έχει παίξει αρκετές φορές (όταν βρισκόταν στον ΠΑΟΚ) κόντρα στον Ολυμπιακό είτε ως γηπεδούχος είτε ως φιλοξενούμενος.

Αγωνίστηκε, άλλωστε και στο περσινό ματς στο Φάληρο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Όπως και ο Μουνιέ, ο οποίος σκόραρε με πέναλτι. Ο Γάλλος έπαιξε με τις καθυστερήσεις δέκα λεπτά εναντίον της ΑΕΚ και σ’ αυτό το μικρό διάστημα έδειξε τρομερή διάθεση και είχε δύο εξαιρετικές επιθετικές πάσες, που δεν τις εκμεταλλεύτηκαν ο Κάτσε πρώτα και ο Μακέντα στη συνέχεια. Με δεδομένο ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια ο Χατζηγιοβάνης παρουσιάζει έλλειψη ενέργειας είναι πιθανό να παίξει ο έμπειρος Γάλλος, ο οποίος εκτός από ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, μπορεί να κρατήσει μπάλα και να παγώσει τον ρυθμό, ενώ διαθέτει κι εκτελέσεις στημένων. Αν παίξει, λογικά θα τοποθετηθεί αριστερά σε οποιαδήποτε διάταξη.

Ο Κάτσε, επίσης, διεκδικεί θέση σε περίπτωση που ο Γιώργος Δώνης επιλέξει το 4-3-3. Να αγωνιστεί δηλαδή ως οκτάρι με τον Χρήστο Δώνη δίπλα του και τον Κουρμπέλη σε ρόλο κόφτη. Κι αυτό για να ενισχύσει ο 49χρονος τεχνικός το κέντρο. Έναν χώρο, όπου ο Ολυμπιακός διαθέτει τον Φορτούνη κι επίσης θα αγωνιστούν και δύο εκ των Γκιγέρμε, Νάτχο, Μπουχαλάκη, Καμαρά. Μην ξεχνάμε, πάντως, ότι και ο Δώνης έχει έναν μικροτραυματισμό. Έκανε ατομικό πρόγραμμα τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα. Θα είναι, βέβαια, ετοιμοπόλεμος, αλλά ίσως ο πατέρας του θελήσει να πάει στο 4-3-3, προσθέτοντας και τον πιο ταχυδυναμικό Κάτσε. Το συγκεκριμένο σχήμα, πάντως, από την αρχή το έχουμε δει μόνο με την ΑΕΛ. Εχει χρησιμοποιηθεί και σε κάποια ακόμα παιχνίδια, αλλά στην πορεία…

Ο Κολοβέτσιος, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, επιστρέφει στην ενδεκάδα. Αν παίξει ο Δώνης με τετράδα θα μείνει εκτός ο Πούγγουρας. Αν επιμείνει σε σχήμα με τρεις πάλι επικρατέστερος να καθίσει στον πάγκο είναι ο Θεσσαλονικιός στόπερ. Κι αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι αριστερά έχουν τον Κούτρη, που έχει ανεβάσματα και τον εξαιρετικό Ποντένσε. Είναι λογικό, λοιπόν, να σκέφτεται ο Δώνης τη διατήρηση των γρήγορων Κουλιμπαλί, Γιόχανσον στη δική του δεξιά πλευρά για να μπορέσει να ανακόψει τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης να σημειωθεί ότι πήραν κανονικά μέρος οι Γιόχανσον, Μπουζούκης, που ακολούθησαν το πρωί πρόγραμμα αποφόρτισης. Μόνο ο Δώνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως φυσικά και ο Άλτμαν, ο οποίος παράλληλα κάνει και θεραπεία. Η προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό διπλό τακτικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ