ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται η λύση συνεργασίας με Λεβέκ

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται η λύση συνεργασίας με Λεβέκ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών θα εκδώσει την απόφαση της για την υπόθεση του Ντοριάν Λεβέκ.

Το σήριαλ του Ντοριάν Λεβέκ φτάνει στο τέλος του μετά από πολλά επεισόδια που παίχτηκαν σε Τούμπα και δικαστικές αίθουσες. Ο Γάλλος αμυντικός, βρίσκεται στην πατρίδα του από το καλοκαίρι προκειμένου να βρει, όπως είπε, ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει κανέναν σημείο ζωής. Αυτό το γεγονός έχει καταγραφεί από την νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και χρησιμοποιήθηκε στο δικαστήριο για λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, όπως επίσης και μια πληρέστερη ιατρική γνωμάτευση.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών θα εκδώσει την απόφαση της, η οποία όπως αναφέρουν από την Τούμπα αναμένεται να είναι υπέρ του Δικεφάλου. Όλα δείχνουν ότι το συμβόλαιο θα λυθεί χωρίς ο Γάλλος να πάρει κάποια αποζημίωση από τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που δήλωνε τραυματίας, οι Θεσσαλονικείς ήταν συνεπέστατοι στα συμφωνηθέντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ