Κούβαλης: «Δεν αμφισβητείται στην Τρίπολη ο Παντελίδης»

Κούβαλης: «Δεν αμφισβητείται στην Τρίπολη ο Παντελίδης»

«Μέχρι την Κυριακή τουλάχιστον ο Σάββας Παντελίδης θα βρίσκεται στην ομάδα του Αστέρα» είπε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος του Αρη και νυν δημοσιογράφος Βασίλης Κούβαλης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, Βασίλης Κούβαλης, φιλοξενήθηκε σήμερα στο Yellow Radio 92.8 και αναφέρθηκε στη φημολογία που θέλει τους κίτρινους να ενδιαφέρονται για τον Σάββα Παντελίδη. Ο κ. Κούβαλης ξεκαθάρισε οτι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει αμφισβήτηση στους Αρκάδες προς το πρόσωπό του και οτι τουλάχιστον ως την ερχόμενη Κυριακή (11/11, ο Αστέρας φιλοξενείται από τη Λαμία) θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κούβαλης:

-Για το αν θα έρθει ο Σάββας Παντελίδης στον Άρη: Έχουν γραφτεί πολλά πράγματα δεν γίνεται να μην έχουν γραφτεί. Σήμερα έκανε προπόνηση κανονικά και έδωσε συμβουλές στους παίκτες για τον αγώνα. Επιπλέον, έδωσε συμβουλές για το πως θα διορθωθούν τα λάθη. Μέχρι την Κυριακή τουλάχιστον ο Σάββας Παντελίδης θα βρίσκεται στην ομάδα του Αστέρα.

-Για το αν υπάρχει αμφισβήτηση του Σάββα Παντελίδη: Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση για τον Σάββα Παντελίδη. Σε αυτό που επικεντρώνεται ο κόσμος είναι η ενίσχυση που δεν έχει γίνει στην ομάδα.

-Για τις μεταγραφές: Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι ικανοποιημένος. Είναι η τρίτη φορά που κάνει αναφορά σε μεταγραφική ενίσχυση. Η πρώτη του αναφορά ήταν τον Γενάρη στη συνέντευξη τύπου, στην οποία είπε:«Μην παίζετε με τον πόνο μου». Στο τέλος είπε ότι θέλουμε άλλους δυο παίκτες γιατί θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Τώρα μετά το τέλος με την Ξάνθη είπε ξανά ότι «χρειαζόμαστε παίκτες. Μπορούμε να πάρουμε παίκτες;»

-Για το πως είναι σαν προπονητής ο Σάββας Παντελίδης: Ήρθε την τρίτη αγωνιστική στην ομάδα, και την ένατη αγωνιστική είχε εννιά βαθμούς. Μέχρι την δέκατη πέμπτη έκανε πέντε συνεχόμενες νίκες με Παντελίδη και μια ισοπαλία. Πήρε 16 βαθμούς σε έξι παιχνίδια ο Παντελίδης. Το τι είναι και εγώ μπορώ να το πω και κάποιος που παρακολουθεί τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

-Για τον Άρη και πως βλέπει τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα: Χρειάζεται ψυχραιμία στην ομάδα γιατί υπάρχει υλικό και υπάρχουν παίκτες. Ο Άρης έχει βρει ηρεμία και στο οικονομικό και αυτό είναι πολύ θετικό για την ομάδα. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια. Δεν θα έχει θέμα ο Άρη γιατί υπάρχει το ψυχολογικό και αυτό θα κρίνει τα πάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ