Παναθηναϊκός : Νέα επαφή με τον μάνατζερ του Τσάβες

Παναθηναϊκός : Νέα επαφή με τον μάνατζερ του Τσάβες

Τελεσίγραφο από τους πράσινους στον Αργεντινό για την επιστροφή του. «Πίσω μέχρι την Τετάρτη, αλλιώς διακοπή συμβολαίου»

Ο Αντρές Τσάβες πήρε άδεια από τη… σημαία και αναχώρησε χθες για την Αργεντινή προκειμένου να επισκεφτεί, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, τον γιατρό της Μπόκα Τζούνιορς, λόγω των ενοχλήσεων που εξακολουθεί να αισθάνεται στο σημείο που είχε υποστεί τη θλάση.

Ο ατζέντης του παίκτη είχε επικοινωνία χθες το απόγευμα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού λέγοντάς τους πως ο παίκτης θα επιστρέψει στην Αθήνα, όμως το πότε θα συμβεί αυτό επί της ουσίας θα κρίνει και την τιμωρία που θα του επιβάλλει η πράσινη ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επικοινωνήσει εκ νέου σήμερα με τον ατζέντη του Τσάβες και να του βάλει τελεσίγραφο. Τι θα λέει αυτό; Πως αν επιστρέψει μέχρι και την Τετάρτη, τότε θα του επιβληθεί πρόστιμο. Σε διαφορετική περίπτωση, η ποινή θα είναι πολύ μεγαλύτερη και πιθανότατα θα πάει σε διακοπή συμβολαίου, αφού ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις καλύπτει τον Παναθηναϊκό.

Μένει να δούμε πλέον ποια θα είναι και η αντίδραση της πλευράς του παίκτη, ο οποίος είναι δεδομένο πως θα κληθεί σε απολογία για να εξηγήσει τους λόγους που αποφάσισε να ενεργήσει κατ’ αυτό τον τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ