Σιμόες: «Πιστέψαμε ακόμα πιο πολύ στον εαυτό μας»

Ο Αντρέ Σιμόες αναφέρθηκε στα όσα είπαν αυτός και οι συμπαίκτες του μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό όπου αποφάσισαν να πιστέψουν πιο πολύ στους εαυτούς τους όπως χαρακτηριστικά τόνισε,

Σιμόες: «Πιστέψαμε ακόμα πιο πολύ στον εαυτό μας» | to10.gr

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε για όσα ακολούθησαν της κακής εμφάνισης με τον Παναθηναϊκό, το ματς με την Μπάγερν αλλά και το περιστατικό μεταξύ Τσόσιτς και Χουλτ όπου ο ίδιος λειτούργησε πυροσβεστικά.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Σιμόες:

Για την εμφάνιση με την Μπάγερν, ύστερα από την άσχημη παρουσία της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Μετά την κακή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό καθίσαμε στα αποδυτήρια και μιλήσαμε μεταξύ μας. Αυτό που είπαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη ήταν να μην επαναληφθεί αυτή η εικόνα. Αποφασίσαμε να δώσουμε περισσότερα και να πιστέψουμε ακόμα πιο πολύ στον εαυτό μας. Το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν ήταν απίστευτα δύσκολο. Η αποστολή μας ήταν επικίνδυνη αλλα πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Όλοι ξέρουν ότι ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα κι αυτό φαίνεται κι από τη βαθμολογική θέση του. Θα είναι ντεζαβαντάζ για μας που θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας, αλλά πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε και μόνο γι΄ αυτό».

Για το περιστατικό μεταξύ Χουλτ και Τσόσιτς: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στις ομάδες. Ο Ούρος μέσα στα αποδυτήρια έπιασε τον Νίκλας, μίλησαν και τα βρήκαν. Το θέμα ξεκάθαρα θεωρείται λήξαν. Όταν αγωνίζεσαι σε τοπ επίπεδο καμια φορά ανάβουν τα… αίματα και συμβαίνουν ανάλογες καταστάσεις στο γήπεδο»

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο