Σισέ: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα»

Σισέ: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα»

Ο Αμπού Σισέ τόνισε πως η ομάδα του είναι ικανή να νικήσει στην Τούμπα, αλλά και οποιονδήποτε αντίπαλο καθώς πιστεύει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος φανέρωσε ο Αμπού Σισέ σε δηλώσεις του στις οποίες τόνισε ότι η διαφορά από τον ΠΑΟΚ μπορεί να καλυφθεί ενώ σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει και μέσα στην Τούμπα.

Oι δηλώσεις του Σισέ:

«Η διαφορά μας καλύπτεται, ο τίτλος μπορεί να γίνει δικός μας! Αυτός παραμένει ο μεγάλος μας στόχος. Μπορούμε να νικήσουμε στην Τούμπα, αλλά και οποιονδήποτε αντίπαλο. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο για να δέσουμε. Είναι ακόμα πολύ νωρίς», ανέφερε για τη μάχη του τίτλου ο Σισέ.

Όσο για τον συναγωνισμό για την 11άδα ο αμυντικός του Ολυμπιακού είπε :«Μια ομάδα χρειάζεται σταθερό κορμό, αλλά οφείλει και να αξιοποιεί όλους τους παίκτες. Ο κ. Μαρτίνς δίνει ευκαιρίες σε όλους, κάτι αναγκαίο ώστε να μπορούν να δείξουν ότι είναι σε θέση να βοηθήσουν και όχι απλώς να είναι… διακοσμητικοί στο ρόστερ. Το σημαντικό είναι ότι δουλεύουμε ως ομάδα για να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλός και προσωπικά αισθάνομαι ότι με ωθεί μπροστά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ