Παναθηναϊκός: Ανάλυση με βίντεο ενόψει Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Ανάλυση με βίντεο ενόψει Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Δώνης έδειξε στους παίκτες του φάσεις από προηγούμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού αναλύοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ερυθρόλευκων ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (19:30) τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής και θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Ο προπονητής των πράσινων, Γιώργος Δώνης θέλει να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του ντέρμπι και για αυτό στη χθεσινή προπόνηση του τριφυλλιού, ανέλυσε μέσα από βίντεο το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τεχνικός έδειξε φάσεις από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη και στάθηκε στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του παιχνιδιού των ερυθρόλευκων, ενώ ξεχώρισε τις κινήσεις των μεσοεπιθετικών του με τον Φορτούνη και τον Ποντένσε, να είναι οι πιο επικίνδυνοι. Επίσης ο Δώνης έδειξε τις αδυναμίες των Πειραιωτών και το που πρέπει να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να φύγει με τη νίκη από το φαληρικό γήπεδο.

Πέρα από το ματς με τον Άρη, οι παίκτες των πράσινων είδαν σε βίντεο κι άλλα παιχνίδια του Ολυμπιακού όπως συνηθίζουν να κάνουν και με τους προηγούμενους αντιπάλους. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Δώνης παρακολούθησε και την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με την Ντουντελάνζ για το Europa League, όπου διέλυσαν την ομάδα από το Λουξεμβούργο με 5-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ