Ολυμπιακός: Παροξυσμός για το ντέρμπι, έμειναν μόλις 1.800 εισιτήρια

Ολυμπιακός: Παροξυσμός για το ντέρμπι, έμειναν μόλις 1.800 εισιτήρια

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα μετατρέψει σε καμίνι το «Γ. Καραϊσκάκης» - Χαμός για ένα εισιτήριο, έχουν απομείνει 1.800 «μαγικά χαρτάκια» και η τιμή τους κυμαίνεται από 15 έως 50 ευρώ.

Η σπουδαία εμφάνιση και ευρεία νίκη επί της Ντουντελάνζ με 5-1 προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι πλέον ανυπομονούν για τη μεγάλη μάχη της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί θα δημιουργήσουν για μια ακόμα φορά φανταστική ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο και θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στην αγαπημένη τους ομάδα. Η ζήτηση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση τους Πράσινους είναι πολύ μεγάλη και πλέον έχουν απομείνει μόλις 1.800 «μαγικά χαρτάκια» για το σπουδαίο ντέρμπι.

Οσοι φίλαθλοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση θα πρέπει να κλείσουν άμεσα θέση. Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και η τιμή τους ξεκινάει από τα 15 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 50 ευρώ.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών θα δώσουν βροντερό «παρών» στο Γ. Καραϊσκάκης και θα σταθούν έμπρακτα δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους Ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές. Η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι λαϊκή απαίτηση και όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ