Ο Αϊντάρεβιτς ανέβασε φωτογραφία συμφιλίωσης των Χουλτ και Τσόσιτς (pic)

Ο Αϊντάρεβιτς ανέβασε φωτογραφία συμφιλίωσης των Χουλτ και Τσόσιτς (pic)

Αναρτώντας φωτογραφία που δείχνει τους Τσόσιτς και Χουλτ να σχηματίζουν μια καρδιά με τα χέρια τους, ο Αϊντάρεβιτς έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως «ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι στην πραγματικότητα είναι καλοί φίλοι».

«Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος, είναι ότι στην πραγματικότητα είναι καλοί φίλοι». Αυτό υποστηρίζει ο Άστριτ Αϊντάρεβιτς στο ποστάρισμα μιας ιδιαίτερης φωτογραφίας στο Instagram, στην οποία απεικονίζονται οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο στο Μόναχο.

Ο λόγος φυσικά για τους Ούρος Τσόσιτς και Νίκλας Χουλτ. Στο παιχνίδι της Ένωσης με την Μπάγερν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο Τσόσιτς προέβη στην άκομψη ενέργεια να τραβήξει την κοτσίδα του Χουλτ, με συνέπεια να προκληθεί ένταση μεταξύ των δύο παικτών των Κιτρινόμαυρων.

Σήμερα (09/11) ωστόσο οι δυο τους εμφανίστηκαν να σχηματίζουν μαζί μία καρδιά με τα χέρια τους, στη φωτογραφία που ανήρτησε ο Αϊντάρεβιτς, υποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι έχουν αφήσει πίσω τους το επεισόδιο στην Allianz Arena.

Η χαρακτηριστική ανάρτηση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ