Ανασύνταξη μετά την απογοήτευση στον ΠΑΟΚ

Ανασύνταξη μετά την απογοήτευση στον ΠΑΟΚ

Στον Δικέφαλο ξέρουν ότι πρέπει να αφήσουν άμεσα πίσω την ήττα από τη Βίντι και να συγκεντρωθούν στο ματς με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε τον εαυτό του σε δύσκολη θέση για την πρόκριση στους 32 του Europa League. Αυτό είναι γεγονός μετά τη νέα ήττα από τη Βίντι. Δεν παρουσίασε τον καλό εαυτό του στην Ουγγαρία και έχασε. Αυτό είναι επίσης γεγονός. Κι αυτή είναι η αρνητική πλευρά των πραγμάτων που τέτοιες ώρες είθισται να επικρατεί.

Ωστόσο ο Δικέφαλος έχει ακόμη ελπίδες πρόκρισης και θα τις διεκδικήσει όταν έρθει η ώρα. Επίσης βρίσκεται, μόνος πρώτος κι αήττητος στο πρωτάθλημα παρότι ξεκίνησε με -2.

«Δικαιολογούν αυτά τα δύο ματς με τη Βίντι την περιρρέουσα απογοήτευση; Προφανώς, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη σε κάθε ματς. Αυτό που δε δικαιολογούν είναι την εν θερμώ αποδόμηση μιας ομάδας που μπορεί να μην είναι σε φουλ φόρμα, μα έχει δείξει πολλάκις τον χαρακτήρα της. Σε τέτοιες περιπτώσεις το επόμενο ματς είναι το καλύτερο φάρμακο κι ο ΠΑΟΚ σε δύο μέρες μπαίνει και πάλι στο γήπεδο για ν’ αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σάιτ της δείχνοντας ότι όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Ο Δικέφαλο στο ματς με τον Παναιτωλικό θ’ αγωνιστεί χωρίς τους Βιεϊρίνια και Μάτος λόγω τραυματισμού και τιμωρίας αντίστοιχα. Αυτά είναι και τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την επιστροφή του Μαουρίσιο .

Σήμερα (9/11) όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Βίντι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης και οι υπόλοιποι δούλεψαν σε κυκλοφορία και φυσική κατάσταση.

Αύριο (10/11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και μετά ο Λουτσέσκου θα ανακοινώσει την αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ