«Πάρτε μέτρα, μικραίνει ποδοσφαιρικά ο ΠΑΟΚ»

«Πάρτε μέτρα, μικραίνει ποδοσφαιρικά ο ΠΑΟΚ»

Ξέσπασμα του Απόστολου Τσουρέλα για την εμφάνιση και την ήττα του Δικέφαλου στην Ουγγαρία.

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τη Βίντι στην Ουγγαρία προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια στις τάξεις του κόσμου του Δικέφαλου. Σε δηλώσεις του στο Metropolis ο Απόστολος Τσουρέλας εμφανίστηκε φανερά εκνευρισμένος. Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε με σκληρή γλώσσα και τόνισε ότι θα πρέπει να παρθούν μέτρα για να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα.

Αρχικά είπε: «Υπάρχουν προβληματισμοί μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Βίντι. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κάνει επιλογή παιχνιδιών. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαγαζάκι ή παιδική χαρά. Έχει ρόστερ, έναν ιδιοκτήτη που έχει πληρώσει τα εκατομμύρια και παίκτες ισάξιους για να διεκδικήσει τους τρεις τίτλους.

Πρέπει να εξετάσουν εάν κάνουν επιλογή παιχνιδιών οι παίκτες και εάν συμβαίνει να πάρουν τα ανάλογα μέτρα. Αντί να μεγαλώσουμε τον ΠΑΟΚ, τον μικραίνουμε. Πώς θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ; Δεν θα είχε οικονομικά οφέλη από την Ευρώπη; Δεν υπάρχει αυτή η σκέψη; Εάν υπάρχει πρέπει να σταματήσει τώρα».

Για το rotation του Λουτσέσκου είπε: «Έχω ενστάσεις πολλές. Αυτό το ανόητο rotation δεν υπάρχει. Έχει απορρυθμίσει τους παίκτες του. Δεν είναι όλοι οι παίκτες ίδιοι. Μπαίνει μέσα ο Ακπόμ μετά από δύο μήνες στην μητέρα των μαχών για την Ευρώπη! Κάηκε και ο Μπίσεσβαρ στον ΠΑΟΚ. Λείπει ο μαέστρος, ο άνθρωπος που θα κρατήσει τη μπάλα! Δε το βλέπουν; Δεν μπορεί να τον βάλει από την αρχή, να πάρουμε αυτό που θέλουμε και μετά να τον βγάλει;

Είναι τρελά τα πράγματα αυτά. Είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος για να καταστρέψεις την ομάδα. Έχει χαθεί η έννοια της ανταγωνιστικότητας. Δεν γίνεται έτσι. Δεν υπάρχει αυτό πουθενά. Είναι ανοησία. Γίνεται στις ομάδες αλλά σε λύσεις που είναι δευτεροτριτες επιλογές. Δηλαδή τον Πέλκα γιατί δεν τον βάζεις μέσα; Δεν είναι καλά και σωστά πράγματα αυτά. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα. Χτυπάω το καμπανάκι. Παίρνουμε βαθμούς από κάποιες ποιοτικές μονάδες αλλά δε θα συνεχιστεί για πάντα.

Το καμπανάκι έχει χτυπήσει, πάρτε τα μέτρα σας δεν γίνεται έτσι. Μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ αλλά μικραίνει ποδοσφαιρικά. Είμαστε ένα βήμα πιο κάτω από πέρυσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ