«Δε διαλέγει παιχνίδια ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ»

«Δε διαλέγει παιχνίδια ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ»

Ο Σωκράτης Φυτανίδης συνέστησε υπομονή στον κόσμο του Δικέφαλου.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης διαπιστώνει ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει μια κόπωση και δεν έχει πάρει ακόμη πολλά από όλες τις ποιοτικές του μονάδες. Μιλώντας στο «Metropolis» τόνισε σίγουρος ότι οι παίκτες και ο προπονητής του Δικέφαλου δε διαλέγουν παιχνίδια και συνέστησε υπομονή.

Για τη χθεσινή (8/11) ήττα του ΠΑΟΚ από τη Βίντι είπε: «Δεν πήγε όπως θα ήθελε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι. Πολλές φορές στο μυαλό του παίκτη όταν υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι κάποιοι μπαίνουν πιο ψηλά. Ο ΠΑΟΚ έχει το μυαλό του περισσότερο στο πρωτάθλημα και αυτό ίσως επηρεάζει την ομάδα στις άλλες διοργανώσεις. Δεν έπιασε την απόδοση που έπρεπε. Η Βίντι έδειξε ότι είναι μια ομάδα που θα παίξει δυνατά, πάλεψε το παιχνίδι όπως έπρεπε για να πάρει αυτό που ήθελε. Ήταν μαχητές. Δεν μπορώ να πω ότι επέλεξε παιχνίδι ο ΠΑΟΚ αλλά πολλές φορές έρχεται η κόπωση.

Βλέπω μια ομάδα που δε μπορεί να αποδώσει βάση του ρόστερ και των μονάδων της. Παράδειγμα ο Βέρνμπλουμ φαίνεται ότι ρολάρει σιγά σιγά και θα αρχίσει να δείχνει τον πραγματικό του εαυτό. Δεν έχει πάρει ο ΠΑΟΚ αυτό που πρέπει από όλες τις μονάδες του. Στο πρωτάθλημα βλέπουμε ότι εύκολα ή δύσκολα παίρνει το παιχνίδι. Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Είναι πιο βαριά τα πόδια τους. Δείχνει ότι πάει να βγει από την κοιλιά που έκανε. Στην Ελλάδα δεν έχουμε υπομονή όμως».

Για το rotation και τον Λουτσέσκου είπε: «Ένας προπονητής όταν έχει ένα μεγάλο ρόστερ θα κάνει και το rotation που πρέπει να κάνει. Δε διαλέγει παιχνίδια ο Λουτσέσκου. Κάνεις τις επιλογές σου και κάποιες φορές μπορεί να μη σου βγει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ