Το παλεύει ο Νάτχο, αμφίβολος ο Ναουέλ για το ντέρμπι

Το παλεύει ο Νάτχο, αμφίβολος ο Ναουέλ για το ντέρμπι

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποκόμισαν τραυματισμούς στον αγώνα κόντρα στη Ντουντελάνζ και η συμμετοχή τους στο ντέρμπι είναι στον «αέρα».

Ο Ολυμπιακός «ξεμπούκωσε» με την πεντάρα απέναντι στην Ντουντελάνζ σκορπώντας χαμόγελα στους οπαδούς του με το ποδόσφαιρο που έπαιξε. Ωστόσο μελανό σημείο σ’ αυτή την εντυπωσιακή νίκη ήταν οι τραυματισμοί του Μπίμπαρς Νάτχο και του Ματίας Ναουέλ. Αρχικά ο Αργεντίνος αντικαταστάθηκε στο 34′ και εν συνεχεία ο Ισραηλινός στο 62′, με την συμμετοχή τους στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι αμφίβολη.

Ο Νάτχο αποκόμισε ένα αιμάτωμα, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στην αναμέτρηση με την ομάδα του Λουξεμβούργου. Ωστόσο δεν αποκλείεται να συμπεριλάβει στην αποστολή ο Πέδρο Μαρτίνς και να κριθεί την Κυριακή (11/11) η συμμετοχή του στο ντέρμπι. Ο Ισραηλινός μέσος θέλει να αγωνιστεί στο ντέρμπι και οι πιθανότητες δείχνουν ότι θα βρεθεί στην αποστολή των ερυθρόλευκων.

Ο Ναουέλ από την άλλη πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή, καθώς η κατάσταση του είναι πιο σοβαρή. Μετά την σημερινή προπόνηση όμως αναμένεται να ξεκαθαριστεί η κατάσταση όσων αφορά τους δύο ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ