Από τον ΠΑΟΚ στη Μπαρτσελόνα!

Από τον ΠΑΟΚ στη Μπαρτσελόνα!

Ο 15χρονος Ιωάννης Κωνσταντέλιας έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του καθώς πήρε μεταγραφή από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ σ' αυτές της Μπαρτσελόνα.

Ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο φεύγει από τον ΠΑΟΚ ανοίγοντας τα φτερά του για το εξωτερικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Βόλο και πιο συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «newsacademies» ο 15χρονος Ιωάννης Κωνσταντέλιας πήρε μεταγραφή στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στην ομάδα της Βαρκελώνης τις επόμενες ημέρες.

Ο Κωνσταντέλιας ήταν από τους ποδοσφαιριστές που υπολόγιζαν αρκετά για το μέλλον στον ΠΑΟΚ, καθώς είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που έδωσε το «παρών» στην ακαδημία της ομάδας, όμως η εξέλιξή του έκανε την Μπαρτσελόνα να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Ο Ιωάννης Κωνσταντέλιας έχει γεννηθεί στον Βόλο και είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στην Αγία Παρασκευή Βόλου, από εκεί όπου τον είχε αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το 2013. Από το 2013, λοιπόν, αγωνίζεται ο μικρός στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, ενώ φέτος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πάρει ευκαιρίες και στο τμήμα κάτω των 17 ετών της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, στο πρωτάθλημα της Super League K17. Μάλιστα ήταν από τους βασικούς παίκτες του ΠΑΟΚ στους Έφηβους, έχοντας μάλιστα καταλυτικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, καθώς σε 6 αγώνες έχει σημειώσει 2 γκολ και έχει 7 ασίστ!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ