Super League Κ19: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1

Super League Κ19: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του αιώνιου ντέρμπι στο πρωτάθλημα Νέων, καθώς επικράτησε στον Ρέντη με 3-1, πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη επί του αιώνιου αντίπαλου Παναθηναϊκού με 3-1 για τη 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Νέων της Super League. Οι ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν καθόλου καλά στην αναμέτρηση και ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του ματς και μόλις στο 6ο λεπτό προηγήθηκε με τον Ζερβόπουλο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν «πράσινο» με τους παίκτες του τριφυλλιού να χάνουν άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Ζαγορίτη για να κάνουν το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν ταχύτητα και πίεσαν τον Παναθηναϊκό. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ξενιτίδη ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαία ανατροπή μέσα σε 14 μόλις λεπτά. Ο παίκτης των Πειραιωτών αρχικά στο 57′ έκανε το 1-1, ενώ 10 λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους γηπεδούχους. Οι ερυθρόλευκοι δεν κατέβασαν στροφές αλλά συνέχισαν να πιέζουν για να κλειδώσουν το ματς και τα κατάφεραν τέσσερα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 71ο λεπτό με τον Μαρτίνη.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τσάβος, Ράμα, Πέιος (81’ Γκοτζαμανίδης), Μαρτίνης (82’ Γλύνος), Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Μαρίνος, Βοΐλης, Μπουλάρι (60’ Σουρλής).

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παπαθανασίου, Παρασκευόπουλος (60’ Μανιδάκης), Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (91’ Σεντικάι), Καλομοίρης (46’ Παπαδόπουλος), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ