Λύσεις στα άκρα αναζητά ο Λουτσέσκου

Λύσεις στα άκρα αναζητά ο Λουτσέσκου

Για πρώτη φορά στην σεζόν ο ΠΑΟΚ καλείται να αγωνιστεί χωρίς τους δυο βασικούς του ακραίους μπακ, στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ψάχνει την κατάλληλη… φόρμουλα.

Εκτός της ήττας από την Βίντι που έφερε κατήφεια στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, ενόψει και του αγώνα με τον Παναιτωλικού η τεχνική ηγεσία έχει να διαχειριστεί την ταυτόχρονα απουσία δυο κομβικών ποδοσφαιριστών. Το γεγονός ότι δεν θα παίξουν οι Λέο Μάτος και Αντρέ Βιεϊρίνια δεν στερεί στοιχεία από την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε ότι αφορά το αγωνιστικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα λείψει προσωπικότητα και δημιουργία από τις πίσω ζώνες.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τις δυο τελευταίες ημέρες έχει συζητήσει αρκετά με τους συνεργάτες του για την καλύτερη δυνατή λύση, αφού για πρώτη φορά φέτος συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το σίγουρο είναι ότι στην αποστολή θα επιστρέψει μετά από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη, ο Στέλιος Κίτσιου. Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός μετά από μια καλή προετοιμασία, φάνηκε πως δεν είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία που του έδωσε ο Λουτσέσκου, ωστόσο «επιστρατεύεται» για να δώσει μια λύση στα άκρα.

Εκτός της επιλογής του Κίτσιου για το δεξί άκρο της άμυνας, «παίζει» και το σενάριο να δούμε τον Κρέσπο στο δεξί άκρο της άμυνας και δίπλα στον Φερνάντο Βαρέλα να παίξει ο Εβγέν Χατσερίδης, ενώ στα αριστερά ο Αλίν Τόσκα για πρώτη φορά φέτος θα πάρει δεύτερη φορά σερί φανέλα βασικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ