Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Οι Θεσσαλοί έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησαν εύκολα του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0. Γκόλιας και Ντέλετιτς πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων με δέκα έπαιξε ο ΠΑΣ από το 48’.

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Λάρισα επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και η θεσσαλική ομάδα πήρε βαθμολογική «ανάσα» με την επικράτηση επί των φιλοξενούμενων. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Λάρισα έκανε πολύ καλή εμφάνιση, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ.

Η Λάρισα κυριάρχησε στα πρώτα 45 λεπτά του παιχνιδιού και το πρώτο μέρος ήταν «μονόλογος» για την θεσσαλική ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό της υπεροχής των γηπεδούχων ότι δημιούργησαν τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Η Λάρισα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε τον ΠΑΣ κι έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας κατάφερε ν’ απειλήσει την εστία του Βελλίδη. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν κατά κύριο λόγο στα αμυντικά τους καθήκοντα κι έψαξαν σε κάποιες περιπτώσεις την κόντρα επίθεση για να απειλήσουν την εστία των Θεσσαλών.

Με 10 ο ΠΑΣ και γκολ η Λάρισα

Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να μένει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσικάρσκι στο 48΄. Ο παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ντέλετιτς και δύο λεπτά αργότερα οι «βυσσινί» κατάφεραν ν’ ανοίξουν το σκορ. Ο Γκόλιας ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι αφού πρώτα ο Βελλίδης είχε πραγματοποιήσει δύο αποκρούσεις σε σουτ των Μιλοσάβλιεβιτς και Νούνιτς. Η υπεροχή της Λάρισας καρποφόρησε και η θεσσαλική ομάδα κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, καθώς οι Θεσσαλοί πήραν βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 11 πόντους. Η Λάρισα πέτυχε μάλιστα και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Ντέλετιτς στο 76’ «σφραγίζοντας» έτσι τη νίκη τους και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Αντίθετα ο ΠΑΣ έμεινε για έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη και παραμένεις στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με εφτά βαθμούς.

Το «κλειδί»: Η Λάρισα κατάφερε να πετύχει γκολ αμέσως μετά την αποβολή του Τσικάρσκι κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των δύο ομάδων, καθώς ήταν πολύ δύσκολο για τους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν με δέκα παίκτες.

Το 10άρι: Ο Γκόλιας πέτυχε το πρώτο γκολ της Λάρισας και είναι ο MVP της αναμέτρησης, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι καλό παιχνίδι έκαναν τόσο ο Νούνιτς όσο και ο Ντέλετιτς.

Στον πάγκο: Η μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΣ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού κι αυτό είναι ένα θέμα που καλούνται να λύσουν οι φιλοξενούμενοι.

Γιατί κόουτς; Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη κι αυτό έχει βαρύνει το κλίμα και για τον προπονητή της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννη Πετράκη.

Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Γκολ: 50’ Γκόλιας, 76’ Ντέλετιτς

Αποβολές: 48’ Τσικάρσκι

Λάρισα: Κρίστινσον, Χούμπτσεφ, Ζίζιτς, Γκόλια (70’ Γρομητσάρης), Καρανίκα, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Κοεφ, Νούνιτς, Ντέλετιτς και Μπαργκάν (66’ Πίτι).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Παμλίδης (83’ Κούζικ), Σιόντης, Λίλα, Ντόλοβατς, Γιάκος (75’ Κακούμπα), Λουκίνας (61’ Ξύδας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ