Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι: Μέσα Νάτχο, Ναουέλ, εκτός Τσιμίκας, Μεριά, «Φέτφα»

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι: Μέσα Νάτχο, Ναουέλ, εκτός Τσιμίκας, Μεριά, «Φέτφα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς Ναουέλ, Νάτχο, εκτός Μεριά, Τσιμίκας, Φετφατζίδης.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή των Πειραιωτών, στην οποία υπάρχουν κανονικά οι τραυματίας Ναουέλ και Νάτχο, αλλά όχι και οι Μεριά, Τσιμίκας, Φετφατζίδης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ισραηλινό μέσο και τον Ισπανό χαφ, ο Μαρτίνς τους είδε να προπονούνται κανονικά και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να τους συμπεριλάβει στην 20άδα που επέλεξε. Ενώ δεν αποκλείεται ο ένας εκ των δύο (ή και οι δύο) να είναι και στο αρχικό σχήμα της μεγάλης αναμέτρησης. Καθώς η απόδοσή τους στην αναμέτρηση με την  Ντουντελάνζ ικανοποίησε απόλυτα τον προπονητή τους.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τους «κομμένους», αίσθηση προκαλεί η απόφαση του Μαρτίνς να αφήσει ξανά εκτός αποστολής τον Μεριά, όπως και τους Τσιμίκα, Φετφατζίδη, Πάρντο, Ανδρούτσο, Νικολάου, Βρουσάι.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1061337325660225537

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ