ΑΕΚ – Πλατανιάς : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ΑΕΚ – Πλατανιάς : Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά, με τον Μάρκο Λιβάγια να πετυχαίνει δύο γκολ και έτσι σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League

Ο σούπερ Λιβάγια που «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Πλατανιά και οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη, η συνέπεια του Λόπες, τα τρεξίματα του Γαλανόπουλου και η πολύ θετική παρουσία του Κονέ, στο διάστημα που αγωνίστηκε. Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με τον Πλατανιά.

Τσιντώτας: Πέρασε το ματς ως «θεατής», χωρίς να χρειαστεί να επέμβει.

Γκάλο: Ανέβασε σταδιακά στροφές και ένα συνολικά ένα καλό ματς, με μεγάλη συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι από δεξιά.

Βράνιες: Καθάρισε έγκαιρα και δυναμικά όποια φάση πήγε να δημιουργηθεί στην άμυνα της ΑΕΚ, ενώ ανά στιγμές επιχείρησε να κάνει και παιχνίδι από τα μετόπισθεν.

Tσόσιτς: Στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν πολύ ορεξάτος, υπηρετώντας εξαιρετικά τον ρόλο του λίμπερο που του είχε ανατεθεί.

Μπακάκης: Σούπερ ματς από τον Έλληνα άσο, που παρότι στόπερ, ανέβηκε όλη την πλευρά πολλές φορές και βοήθησε και στο κομμάτι της δημιουργίας.

Γαλανόπουλος: Το καλύτερο παιχνίδι του νεαρού χαφ της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Πολλά τρεξίματα, σωστό κράτημα και μοίρασμα της μπάλας, δυναμικές παρεμβάσεις.

Aϊντάρεβιτς: Επέστρεψε μετά από καιρό στην ενδεκάδα, όμως η αλήθεια είναι πως δεν μπόρεσε να δώσει πολλά στην ΑΕΚ αγωνιζόμενος ω κεντρικός χαφ. Έχοντας αργές επιστροφές και λάθος επιλογές με την μπάλα στα πόδια.

Χριστοδουλόπουλος: Ήταν πολύ ορεξάτος, παίρνοντας πάνω του ατομικές προσπάθειες και ταλαιπωρώντας αρκετά την άμυνα του Πλατανιά.

Μπακασέτας: Παρότι δεν έκανε κάποιο σούπερ ματς, κατάφερε να σκοράρει και να σφραγίσει τη νίκη για την ΑΕΚ.

Λόπες: Από τους καλύτερους της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος μπακ έκανε ότι ήθελε από τν αριστερή πλευρά, καταγράφοντας μεταξύ άλλων και την ασίστ στο γκολ του Μπακασέτα.

Λιβάγια: Ο άνθρωπος του αγώνα. Ο Κροάτης φορ καθάρισε μόνος του το παιχνίδι για την ΑΕΚ με δύο προσωπικά γκολ. Με το πρώτο να έρχεται μάλιστα σε ένα σημείο που η Ένωση έμοιαζε μπλοκαρισμένη και δυσκολευόταν να φτάσει στην αντίπαλη εστία.

Λαμπρόπουλος: Mπήκε στη θέση του Τσόσιτς και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα σε ότι έχει να κάνει με τον συντονισμό της άμυνας. Η οποία δεν απειλήθηκε καθόλου.

Γιακουμάκης: Στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους και να φτάσει κοντά σε ένα γκολ.

Kονέ: Μπήκε ως αλλαγή και έδωσε ενέργεια στο κέντρο της ΑΕΚ. Ενώ λίγο έλειψε και να σκοράρει, με την κεφαλιά του να σταματά στο δοκάρι.

Xιμένεθ: Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να επιστρέψει στο 3-5-2, που η αλήθεια είναι πως δεν του βγήκε. Αφού η Ένωση δυσκολευόταν να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει. Με την επιλογή της συγκεκριμένης διάταξης τελικά να μην κοστίζει, ελέω Λιβάγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ