Κουλιμπαλί: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή»

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στο πλάνο του προπονητή ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

Κουλιμπαλί: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή» | to10.gr

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να είναι συγκεντρωμένος στο πλάνο του προπονητή για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Κουλιμπαλί στην Real News:

«Τα ντέρμπι έχουν τον δικό τους χαρακτήρα και πάντα όσοι συμμετέχουμε σε αυτά θέλουμε στο τέλος τους να έχουμε πετύχει το καλύτερο δυνατό. Κόντρα στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουμε πρώτα απ΄ όλα να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή, αφοσιωμένοι στην προσπάθειά μας και 100% ανταγωνιστικοί. Είναι ένα ματς απαιτητικό που θα προσεγγίσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα, αλλά και με πάθος και πίστη στις δυνατότητές μας.

Στα ντέρμπι τα λάθη μετρούν διπλά και γι΄ αυτό θα φροντίσουμε όσο μπορούμε να τα αποφύγουμε. Όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και καλύτεροι, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Είμαστε ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία μας και θα κάνουμε τα πάντα στη συνέχεια, ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν σε υψηλό επίπεδο και πάντα μέσα στους στόχους του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο