Στην αποστολή του Άρη για Ριζούπολη ο Βέλεθ

Στην αποστολή του Άρη για Ριζούπολη ο Βέλεθ

Χωρίς εκπλήξεις οι επιλογές του Τόλη Τερζή για το αυριανό ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (12/11, 7 μ.μ.).

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (12/11, 7 μ.μ.) με πρωινή προπόνηση. Στη συνέχεια, ο Τόλης Τερζής έκανε γνωστά τα ονόματα ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή του ματς της Ριζούπολης, που θα ταξιδέψει αεροπορικώς το απόγευμα για την Αθήνα. Ο Βέλεθ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, βρίσκεται μεταξύ των 20 επιλογών, ενώ απουσιάζει ο Μάβραϊ, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω των προσεχών υποχρεώσεών του με την Εθνική Αλβανίας.

Αναλυτικά, η ενημέρωση των κίτρινων αναφέρει:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γ. Καμάρας» (12/11, 19:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα), η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Καντιμοίρης, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Fran Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Younes, Matilla, Martinez, Menendez, Ναζλίδης, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Διαμαντόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ