«Πέσιμο» Δημητριάδη, Λυμπερόπουλου στον βοηθό για γκολ που σωστά δεν μέτρησε (vid)

«Πέσιμο» Δημητριάδη, Λυμπερόπουλου στον βοηθό για γκολ που σωστά δεν μέτρησε (vid)

Δημητριάδης, Λυμπερόπουλος, αλλά και σύσσωμος ο πάγκος της ΑΕΚ την... έπεσε στον βοηθό Ψαρρή στο δοκάρι του Μάνταλου, ζητώντας γκολ. Μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ κόντρα στον Ατρόμητο. Εντούτοις το σουτ που επιχείρησε ο Πέτρος Μάνταλος στο 16′, αρχικά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπάλας Μέγιερι και εν συνεχεία η μπάλα χτύπησε στη γραμμή του τέρματος. Με τους διαιτητές σωστά να συνεχίζουν το παιχνίδι. Προκαλώντας, ωστόσο, την έντονη (και ακατανόητη) αντίδραση των γηπεδούχων!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα και ζήτησαν να μετρήσει ως γκολ η φάση! Μάλιστα, ο Βασίλης Δημητριάδης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως και άλλοι από τον πάγκο της Ενωσης, όταν είδαν τα πρώτα ριπλέι της φάσης, έκαναν μία απίστευτη επίθεση προς τον πρώτο βοηθό του αγώνα, Κωνσταντίνο Ψαρρή. Μάλιστα, επειδή το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, τα… γαλλικά τ των ανθρώπων της ΑΕΚ πέρασαν και μέσα από τις κάμερες, οι οποίες συνέλαβαν και το σκηνικό!

Επαναλαμβάνουμε, μπορεί η φάση να είναι δύσκολη, αλλά από το ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα ότι η μπάλα δεν περνάει τη γραμμή του τέρματος και άρα σωστά δεν χρεώθηκε γκολ. Οσο για τις διαμαρτυρίες του… γνωστού για τέτοιου τύπου διαμαρτυρίας «για τα μάτια του κόσμου» Δημητριάδη, είναι σαφές ότι δεν προκαλούν καμία έκπληξη. Δεν έκανε κάτι διαφορετικό άλλωστε, από αυτό που κάνει σε κάθε ματς… Διαμαρτυρήθηκε για το… επόμενο σφύριγμα. Είναι παλιά καραβάνα του ποδοσφαίρου και τα κάνει εκεί που τον παίρνει.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ είναι ο (διεθνής) Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Ψαρρή (Ζακύνθου) και Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), ενώ 4ος είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

Δείτε το δοκάρι της ΑΕΚ, που προκάλεσε τις άδικες ανεδαφικές διαμαρτυρίες:

Το δεύτερο δοκάρι της ΑΕΚ, με τον Μπακάκη:

Και το τρίτο δοκάρι της ΑΕΚ, με τον Μπακασέτα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ