ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Η κριτική των παικτών του δικεφάλου

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Η κριτική των παικτών του δικεφάλου

Ο Δικέφαλος κέρδισε με 2-1 τον Παναιτωλικό και παρέμεινε μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος από τον Παναιτωλικό, αλλά κέρδισε σχετικά δύσκολα με 2-1, κάνοντας τα πράγματα μόνος του δύσκολα μετά το 2-0 που προηγήθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στη μοναδική φάση που έγιναν απειλητικοί και έμειναν στο παιχνίδι έως το τέλος. Ο Δικέφαλος κράτησε όμως τη νίκη και παρέμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία μετά και τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Πασχαλάκης: Δεν πιέστηκε και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Είχε σωστές τοποθετήσεις όποτε χρειάστηκε και στο γκολ που δέχθηκε φέρουν ευθύνη οι αμυντικοί.

Βαρέλα: Καλό και σταθερό παιχνίδι από τον δυναμικό αμυντικό του ΠΑΟΚ που δεν αντιμετωπίσει προβλήματα από τους επιθετικούς του Παναιτωλικού. Αδράνησε κι αυτός όμως στο γκολ των φιλοξενούμενων.

Κρέσπο: Ούτε αυτός είχε προβλήματα και κράτησε τους κινδύνους μακριά από την περιοχή του Δικέφαλου. Έχασε όμως τον Καμαρά στη φάση που μείωσε ο Παναιτωλικός το σκορ.

Τόσκα: Καλός ανασταλτικά, αλλά δεν βοήθησε πάλι δημιουργικά. Αυτό είναι το πρόβλημα του Ρουμάνου, ο οποίος δεν μπορεί να βγει με αξιώσεις μπροστά. Συνολικά ήταν θετικός.

Κίτσιου: Σε σχέση με το ματς Κυπέλλου με τον Άρη (που δεν ήταν ούτε μέτριος), αυτή τη φορά πάλεψε και ήταν καλός. Παρότι του λείπουν παιχνίδια είχε θετικότατη παρουσία.

Κάνιας: Ήταν φρέσκος και έτρεξε παντού. Είναι καθοριστικός στη μεσαία γραμμή με τι καλύψεις του και κάνει πολλές δουλειές στον χώρο του κέντρου.

Σάκχοφ: Καλός ήταν αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις στις φορές που πάτησε στην αντίπαλη περιοχή. Είχε δοκάρι στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και τα πήγε πολύ καλά.

Πέλκας: Ήταν καλύτερος από προηγούμενα ματς και μεταξύ των διακριθέντων. Έτρεξε, πίεσε, πήρε πρωτοβουλίες και παρότι δεν του βγήκαν οι φάσεις έπαιξε με μεγάλη διάθεση.

Λημνιός: Δημιούργησε πολλά ρήγματα από τη δεξιά πλευρά. Ήταν μάλλον ο πιο επικίνδυνος παίκτης του ΠΑΟΚ και έδωσε σωστές βοήθειες και ανασταλτικά.

Μπίσεσβαρ: Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο Ολλανδός. Έμπαινε νωθρά στις φάσεις και δεν μπόρεσε να γίνει ουσιαστικά απειλητικός. Ο ΠΑΟΚ περιμένει περισσότερα από αυτόν.

Πρίγιοβιτς: Δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά ήταν στη φάση που μπήκε το αυτογκόλ με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ακπόμ: Μπήκε στο 57’ στη θέση του Μπίσεσβαρ. Έβαλε το πρώτο του γκολ στον ΠΑΟΚ, πάλεψε και έδειξε μεγάλη διάθεση να βοηθήσει. Σκόραρε και δεύτερη φορά μετά, αλλά ο Τσαμπούρης το ακύρωσε δίνοντας ένα ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ. Ο Δικέφαλος χρειάζεται και από αυτόν λύσεις στο σκοράρισμα.

Μαουρίσιο: Μπήκε το 72’ στη θέση του Σάκχοφ κάνοντας την επανεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό που είχε. Είχε θετική παρουσία.

Χατσερίντι: Μπήκε στο 84’ στη θέση του Κίτσιου που τραυματίστηκε. Έπαιξε λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ