Δέλλας: «Κρατώ τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών μου»

Δέλλας: «Κρατώ τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών μου»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε ότι οι παίκτες του πάλεψαν το ματς ως το τέλος.

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1.

Στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Από την στιγμή που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, λειτουργήσαμε καλά τακτικά, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μας πιέσει, δώσαμε εντολή να κλειστούν οι χώροι ειδικά από τα πλάγια.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ απειλητικός από τις πολλές στατιστικές φάσεις, αντεπεξήλθαμε καλά και σε αυτό το κομμάτι. Η στιγμή του γκολ έτσι έριξε λίγο την ψυχολογία των παικτών μου, πολύ γρήγορα δεχτήκαμε και το 2ο γκολ, παρόλα αυτά, αντιδράσαμε, πετύχαμε το γκολ αλλά δυστυχώς ήταν αργά για εμάς, ώστε να προβληματίσουμε ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ.

Θα κρατήσω όμως την μεγάλη προσπάθεια των παικτών μου, πάνω στο πλάνο μας και με αυτό θα δουλέψουμε στην διακοπή ώστε να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα ματς που έχουμε. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια θεωρώ και όπως είπα και πριν, θα ήθελα γενικά, σαν μια γενικότητα, έναν περισσότερο σεβασμό στην προσπάθεια των παικτών μου από τους διαιτητές, χωρίς αυτό να είναι μομφή κατά του ΠΑΟΚ.

Το δικό μας πλάνο δεν άλλαξε, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει από τα πλάγια πάρα πολύ και από εκεί θεωρώ ότι δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Λειτουργήσαμε καλά σε αυτό το κομμάτι μέχρι να δεχτούμε το γκολ, όσον αφορά τις απουσίες, ποτέ δεν έχω παραπονεθεί, ποτέ δεν με ενδιαφέρουν ποιοι λείπουν. Είχα πει από πριν στα παιδιά, την ιστορία την γράφουν οι παρόντες, όποιοι είναι διαθέσιμοι, με αυτούς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, και θα δούμε τι θα βγει…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ