Κίτσιου: «Κάθε αγώνας είναι τελικός για εμάς»

Κίτσιου: «Κάθε αγώνας είναι τελικός για εμάς»

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο Δικέφαλος έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο Στέλιος Κίτσιου έπαιξε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς η προηγούμενη επίσημη συμμετοχή του ήταν στο Κύπελλο με τον Άρη. Στις δηλώσεις του τόνισε ότι αυτό που μετράει πάνω από όλα στη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού είναι οι τρεις βαθμοί.

Για το αν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε: «Είμαι καλά, είχα ένα χτύπημα από το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό».

Για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα: «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη που πήρε η ομάδα, είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από ‘κει και πέρα, το να κάνεις ντεμπούτο μέσα Νοεμβρίου είναι λίγο περίεργο σαν συναίσθημα για εμένα, το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν τόσο καλό είχα παίξει στο παιχνίδι με τον Άρη, όμως δεν σταμάτησα να δουλεύω και περίμενα αυτή τη στιγμή».

Για το ότι ο κάθε αγώνας είναι σαν τελικός για τον ΠΑΟΚ: «Το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σαν τελικό, κοιτάμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι και νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Πάντα όταν το σκορ είναι 2-1 υπάρχει ένα άγχος στο τέλος αλλά θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Για το αν υπήρχε πίεση λόγω της ήττας από τη Βίντι: «Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Εκείνο το παιχνίδι έχει τελειώσει, πρέπει να προχωράμε και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σήμερα πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό μετράει».

Για το αν έλαβαν υπόψιν τους τη νίκη του Ατρόμητου επί της ΑΕΚ: «Γνωρίζαμε το αποτέλεσμα αλλά έπρεπε να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη σημασία του αποτελέσματος που πήραν: «Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι στο τέλος θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τη διακοπή που ακολουθεί: «Έχουμε τον αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο και μετά υπάρχει διακοπή για να μπορέσει οι ομάδα να πάρει κάποιες ανάσες και να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες γιατί έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη: «Όποτε παίζουμε, πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς. Εννοείται ότι θέλουμε να κερδίσουμε και γιατί όχι να κατακτήσουμε το Κύπελλο και φέτος είναι και αυτό μέσα στους στόχους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ