Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος στο Γ. Καραϊσκάκης αποσπώντας ισοπαλία από τον Ολυμπιακό (1-1).

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο Καραϊσκάκης με γκολάρα του Κάτσε στο 61′, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε μετά από ασφυκτική πίεση να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Σισέ στο 95ο λεπτό. Διαβάστε την κριτική των παικτών του Γιώργου Δώνη.

Διούδης: Ήταν για ακόμα ένα ντέρμπι θετικός σε όλες του τις αντιδράσεις, με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Ποντένσε στο πρώτο μέρος που τον σταμάτησε. Η φάση του τραυματισμού του και οι αντιδράσεις συμπαικτών και αντιπάλων είναι η εικόνα που στιγμάτισε το ντέρμπι. Όπως και το χειροκρότημα της εξέδρας όταν αποχωρούσε με το αμαξάκι.

Κουλιμπαλί: Δεύτερο πολύ καλό παιχνίδι σαν κεντρικός αμυντικός. Δεν άφησε τους παίκτες του Ολυμπιακού να φανούν απειλητικοί, έβγαινε πρώτος στην μπάλα, κερδισε τις μονομαχίες, ήταν καταπληκτικός στον αέρα.

Κολοβέτσιος: Ηγετικός στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα. Κατεύθυνε, έκοβε, έκλεινε καλά τους χώρους, δεν έχανε στο ένας εναντίον ενός. Εξαιρετικός σε όλο το ματς.

Μαυρομμάτης: Από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πρώτος στην μπάλα, με καλές τοποθετήσεις, έβγαλε πάθος και τσαμπουκά και δεν… μάσησε από τους πιο έμπειρους αντιπάλους του.

Γιόχανσον: Είχε κάποια προβλήματα με τον Ποντένσε, αλλά σε γενικές γραμμές είχε καλή παρουσία στα αμυντικά του καθήκοντα. Επιθετικά δεν φάνηκε γιατί είχε την εντολή να μη φεύγει από τη θέση του.

Ινσούα: Συγκλονιστικός. Καταπληκτική εμφάνιση από τον Αργεντινό που όργωσε το γήπεδο, κατάπιε χιλιόμετρα, έτρεξε και για τους συμπαίκτες τους, ήταν παθιασμένος και… ορκισμένος να μη φύγει ηττημένος από το γήπεδο. Δίνει συνέχεια στις καταπληκτικές του εμφανίσεις.

Κουρμπέλης: Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά προβλήματα. Δεν κρατούσε μπάλα, δεν μοίραζε το παιχνίδι, δεν μπορούσε να ακολουθήσει το παιχνίδι. Στο δεύτερο ανέβηκε πολύ, κυρίως αμυντικά, ήταν καθοριστικός σε πολλές φάσεις και από τους κορυφαίους.

Κάτσε: Το γκολ του είναι το highlight του αγώνα. Υπέροχη ενέργεια, ντρίπλα και καταπληκτικό σουτ εκεί που δεν το πιάνει κανένας τερματοφύλακας. Με πολλά τρεξίματα, έδειξε πως αν είναι καλά δεν μπορεί να βγαίνει από την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Χατζηγιοβάννης: Δεν ήταν σε καλή βραδιά. Έκανε λάθη, δεν κράτησε μπάλα, δεν πήγε στο ένας εναντίον ενός. Θα μπορούσε σε 2 περιπτώσεις να απειλήσει αλλά είχε αργή αντίδραση. Έδωσε πολλές μάχες όμως, γύρισε πίσω και βοήθησε πάρα πολύ μετά το 0-1.

Μπουζούκης: Ο μικρός θα αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε ιδανικά, δεν φοβόταν, δεν… ψάρωσε, κρατούσε την μπάλα, έπαιζε με το κεφάλι ψηλά. Προσπάθησε να βρει στηρίγματα για να παίξει το ένα δύο και να πατήσει περιοχή. Αντικαταστάθηκε γιατί κουράστηκε και γιατί ο Δώνης ήθελε περισσότερη ταχύτητα με τον Μουνιέ.

Μακέντα: Εκνευρίστηκε πάρα πολύ με τον Σισέ, με τον οποίο… τρώγονταν σε όλο το πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να χάσει τη συγκέντρωσή του και να μην αποτελεί στήριγμα για τους χαφ ώστε να ανέβει η ομάδα, κρατώντας την μπάλα. Στο δεύτερο ανέβηκε, κράτησε μπάλα, αλλά κουράστηκε.

Κότσαρης: Όπου χρειάστηκε φώναξε παρών. Στο φάουλ του Λάζαρου εκτινάχθηκε και έκανε την απόκρουση του αγώνα, ενώ μετά το 1-1 κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό με ακόμα μία υπέροχη επέμβαση. Ο μικρός έδειξε… άντερα σε πολύ δύσκολο ματς.

Μουνιέ: Αν οι συμπαίκτες του τον τροφοδοτούσαν στις αντεπιθέσεις, θα είχε σκοράρει και θα είχε τελειώσει το ματς. Έτρεξε πολύ, κράτησε μπάλα, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε στην κόντρα επίθεση.

Πούγγουρας: Μπήκε αντί του τραυματία Μαυρομμάτη και στάθηκε ισάξια. Είχε καίριες επεμβάσεις, έβγαινε στην μπάλα, ήταν καλός στον αέρα. Χάθηκε κι αυτός όπως και όλη η άμυνα στο γκολ της ισοφάρισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ