Μαρτίνς : «Θα μιλήσω όταν θα είμαι πιο ψύχραιμος, δεν έχω κάτι να καταλογίσω στην ομάδα μου»

Μαρτίνς : «Θα μιλήσω όταν θα είμαι πιο ψύχραιμος, δεν έχω κάτι να καταλογίσω στην ομάδα μου»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως θα μιλήσει εκτενώς όταν θα δει πιο ψύχραιμα την κατάσταση, έκανε μια μικρή ανάλυση της εξέλιξης του ντέρμπι και τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης το βράδυ της Κυριακής (11/11), το πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Στις πρώτες δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως θέλει να μιλήσει εκτενώς όταν θα δει πιο ψύχραιμα την κατάσταση, έκανε μια μικρή ανάλυση σε σχέση με την εξέλιξη της αναμέτρησης και τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Θα ήθελα να μιλήσω όταν θα είμαι πιο ψύχραιμος. Θέλω να περάσει λίγο η ώρα και να το δω την κατάσταση πιο ψύχραιμα. Στην αρχή είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Θα έπρεπε να είχαμε προηγηθεί. Ο Παναθηναϊκός έβαλε ένα μεγάλο γκολ. Μετά το προβάδισμα του Παναθηναϊκού η ομάδα μας προσπάθησε να λειτουργήσει με ηρεμία, να παίξει με την καρδιά της. Δεν καταφέραμε να ανακτήσουμε τον έλεγχο. Θα ήθελα να περάσει λίγη ώρα για να τα δω λίγο πιο ψύχραιμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πραγματικά δεν έχω κάτι να καταλογίσω στην ομάδα μου. Δεν έχω κανένα παράπονο. Σήμερα υπάρχουν κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου, που θα ήθελα να τις αναλύσω όταν θα είμαι πιο ψύχραιμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ