Παναθηναϊκός: «Ο Ολυμπιακός «πρωτοτύπησε» και ζητούσε γρήγορη αλλαγή του Διούδη»

Παναθηναϊκός: «Ο Ολυμπιακός «πρωτοτύπησε» και ζητούσε γρήγορη αλλαγή του Διούδη»

Παράπονα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά στον τραυματισμό Διούδη και για το πρωτόκολλο της συνέντευξης Τύπου.

Έντονα παράπονα από τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού έχουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι στέκονται σε δύο περιστατικά.

Το πρώτο τη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του Σωκράτη Διούδη, με τους πράσινους να υποστηρίζουν πως από τον πάγκο του Ολυμπιακού ζητούσαν να γίνει γρήγορα η αλλαγή ώστε να μην καθυστερήσει το ματς.

Και το δεύτερο όσον αφορά το πρωτόκολλο, το οποίο παραβίασε ο Ολυμπιακός σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου και χωρίς να ενημερώσει τη Λίγκα ή τον Παναθηναϊκό, έστειλε τον προπονητή του να μιλήσει πρώτος, ενώ ισχύει το αντίθετο. Να πηγαίνει δηλαδή ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας.

Συγκεκριμένα, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίαζαν: «Δύο παγκόσμιες πρωτοτυπίες σήμερα. Ο Ολυμπιακός παραβίασε το πρωτόκολλο και χωρίς να ειδοποιήσει Λίγκα και εμάς, έστειλε τον προπονητή του να μιλήσει πρώτα.

Και το δεύτερο και χειρότερο όταν χτύπησε ο Σωκράτης ούρλιαζαν από τον πάγκο τους με πρώτο τον Καραπαπά να κάνουμε γρήγορα αλλαγή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ