Κυριάκος: «Ωραία μέρα για καζούρα, αλλά σιχαίνομαι τα πανηγύρια. Έχουμε έναν αιώνα ως τον Μάιο» (pic)

Κυριάκος: «Ωραία μέρα για καζούρα, αλλά σιχαίνομαι τα πανηγύρια. Έχουμε έναν αιώνα ως τον Μάιο» (pic)

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού συνεχίζοντας την αλώβητος, την στιγμή που η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-0 από τον Ατρόμητο και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έμειναν ισόπαλοι (1-1) στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Ασπρόμαυρων Κυριάκος Κυριάκος επισήμανε μέσω social media πως θεωρητικά θα ήταν μια ωραία μέρα για καζούρα, ωστόσο: «Σιχαίνομαι τα πανηγύρια και τους πανηγυρτζήδες. Ο ΠΑΟΚ είναι στο +2 από τον εξαιρετικό Ατρόμητο που κάποιοι ανοήτως συνεχίζουν να υποτιμούν».

Παράλληλα σημείωσε πως η σεζόν έχει ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά της: «11 Νοέμβρη είναι ακόμη, τα μυαλά στο κεφάλι, τα μάτια και στην πλάτη και γερό στομάχι. Έναν αιώνα έχουμε ως τον Μάιο». Αναφορικά με τα δυσάρεστα γεγονότα σε Τούμπα και Γ.Καραϊσκάκης τόνισε: «Περαστικά στον φίλαθλό μας, στον φίλαθλο του Ολυμπιακού και στον Διούδη. Όλοι γρήγορα δίπλα στις ομάδες τους».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ