Ψηφίστε τον MVP της 10ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 10ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Αναδείξτε τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 10ης αγωνιστικής, μέσω του γκάλοπ που διενεργεί to10.gr.

Πραγματοποιήθηκαν τα επτά από τα οκτώ παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με την αναμέτρηση της Ριζούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Αρη να διεξάγεται την Δευτέρα (12/11.

Από τα ματς που ολοκληρώθηκαν ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι αιωνίων του Γ. Καραϊσκάκης, στο οποίο ο Παναθηναϊκός  κέρδισε τις εντυπώσεις, αποσπώντας ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Ολυμπιακό. Βεβαίως αναφορά πρέπει να γίνει και στο μεγάλο διπλό με του Ατρόμητου με 2-0 επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ.

Εσείς μπορείτε να ψηφίζετε τον κορυφαίο παίκτη της αγωνιστικής, με to10.gr να ξεχωρίζει αυτή τη φορά τους Εργκους Κάτσε, Παπέ Αμπού Σισέ, Εμανουέλ Ινσούα, Σπύρο Ρισβάνη, Τσούμπα Ακπόμ και Γιώργο Μασούρα.

Εργκους Κάτσε
Ο Αλβανός μέσος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι του Καραϊσκάκης (στο 61’), όταν με σπουδαία ατομική ενέργεια και ασύλληπτο σουτ, έστειλε τη μπάλα «συστημένη» στο βάθος της εστίας του Σα. Γενικότερα είχε πολλά τρεξίματα, και είχε σημαντική συμβολή ώστε το τριφύλλι να φύγει από το Φάληρο με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παπέ Αμπού Σισέ
Ο Σενεγαλέζος ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έκανε εξαιρετικό ματς, βγαίνοντας πρώτος σε όλες τις μονομαχίες με τον (προσωπικό του αντίπαλο) Μακέντα και τις κέρδισε. Μάλιστα στο τελευταίο εικοσάλεπτο προωθήθηκε για να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους επιθετικά και κατάφερε να πετύχει το 1-1 στο 95’.

Εμανουέλ Ινσούα
Με μία λέξη ήταν εξαιρετικός! Ο Αργεντινός είχε καταλυτική παρουσία στο ντέρμπι για την ομάδα του Παναθηναϊκού, δείχνοντας μεγάλο πάθος. «Όργωσε» το γήπεδο κάνοντας… αμέτρητα χιλιόμετρα ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, κάλυπτε και τους συμπαίκτες του. Αυτή η εμφάνιση ήρθε ως συνέχεια των προηγούμενων πολύ καλών εμφανίσεων του και τον ανέδειξε ως έναν εκ τον κορυφαίων του Καραϊσκάκη για τους φιλοξενούμενους.

Σπύρος Ρισβάνης
Ηταν ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο στον Ατρόμητο, προκειμένου να πάρει την τεράστια αυτή νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ηταν το 88ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ νίκησε… όλη την άμυνα των κιτρινόμαυρων για να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 1-0.

Τσούμπα Ακπόμ
Ο Αγγλος επιθετικός μπήκε στο 57’ (αντί του Μπίσεσβαρ) του ματς με τον Παναιτωλικό (2-1) και ήταν εκείνος που σημείωσε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Ακπόμ στο πρωτάθλημα, ο οποίος γενικότερα πάλεψε και έδειξε μεγάλη διάθεση να βοηθήσει την ομάδα του.

Γιώργος Μασούρας
Ο 24χρονος εξτρέμ ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το χρυσό γκολ του Πανιωνίου χάρη στο οποίο οι κυανέρυθροι να πάρουν σπουδαίο διπλό με 1-0 επί της Ξάνθης. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Γενικότερα ήταν από τους καλύτερους των φιλοξενουμένων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ