Τερζής: «Να αλλάξουμε την κατάσταση και να ξαναέρθουν χαμόγελα στην ομάδα»

Τερζής: «Να αλλάξουμε την κατάσταση και να ξαναέρθουν χαμόγελα στην ομάδα»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Άρη θεωρεί κομβική για την ψυχολογία των κίτρινων τη νίκη στο σημερινό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (12/11, 7 μ.μ.) στις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ.

Ο Τόλης Τερζής μίλησε στον φακό της ΕΡΤ με αφορμή τη σημερινή αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης (12/11, 7 μ.μ.) στη Ριζούπολη, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ενώ προανήγγειλε διαφοροποιήσεις στην αρχική 11αδα.

Η τοποθέτηση του υπηρεσιακού τεχνικού των κίτρινων για το σημερινό ματς: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στο τι πρέπει να κάνουμε. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, ώστε να μπορέσουμε να πάμε την Δευτέρα στην Αθήνα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Όσον αφορά τον καινούριο προπονητή, είναι ένα θέμα που το χειρίζεται καθαρά η διοίκηση, δεν μπορώ να πω εγώ κάτι πάνω σε αυτό. Εμάς το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Δευτέρας».

Για τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες και πως έχουν επηρεάσει την ομάδα: «Σίγουρα τα παιδιά δεν είναι καλά ψυχολογικά, αλλά από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίες και πρέπει ν’ αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να τα καταφέρουμε και ελπίζουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Δευτέρας θα πάρουμε τη νίκη και θα ξαναέρθουν τα χαμόγελα στην ομάδα».

Για το αν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην αρχική 11αδα: «Μπορούμε να κάνουμε κατά το παιχνίδι αυτό, με βάση τον αντίπαλο που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή και ενδεχομένως να γίνουν και αρκετές αλλαγές».

Για τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Μετά την αλλαγή προπονητή, ο Απόλλων δείχνει πολύ βελτιωμένο πρόσωπο, δουλεύει πολύ καλύτερα στην άμυνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη λειτουργία του και είμαστε 100% στο πως θα μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ