Τρελαμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον Γιάκοτετ

Τρελαμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον Γιάκοτετ

Οι ερυθρόλευκοι δεν έκρυβαν μετά το τέλος του ματς τον εκνευρισμό τους για τις αποφάσεις του Ελβετού διαιτητή, Γιάκοτετ. «Δεν γίνεται να μην το είδε, τι έπρεπε να γίνει για να δώσει πέναλτι» έλεγαν στα αποδυτήρια οι παίκτες του Ολυμπιακού, ειδικά για το χέρι του Μακέντα στην φάση του 84' .

Ο Ελβετός διαιτητής Γιάκοτετ τα έκανε θάλασσα στο ντέρμπι αδικώντας τον Ολυμπιακό με τις αποφάσεις του και ο τρόπος με τον οποίο σφύριξε ο 35χρονος ρέφερι προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό και των παικτών της ομάδας του λιμανιού μετά το τέλος του αγώνα.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων με τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι πολύ εκνευρισμένοι με τις αποφάσεις του Ελβετού και την επίμονη άρνηση του να δώσει πέναλτι υπέρ των ερυθρόλευκων. «Δεν γίνεται να μην το είδε, ήταν κοντά στην φάση» έλεγαν ειδικά για το χέρι του Μακέντα στο 84’.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού «έβραζαν» με την διαιτησία του Ελβετού, βλέποντας ότι σχεδόν σε κάθε παιχνίδι των ερυθρόλευκων οι αποφάσεις των διαιτητών είναι κόντρα στην ομάδα του Πειραιά. Κι έλεγαν μάλιστα οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Τι έπρεπε να γίνει για να δώσει πέναλτι;». Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τα όσα γίνονται και την φετινή σεζόν με τους διαιτητές έχουν φτάσει στα όρια τους, τους παίκτες του Ολυμπιακού κι αυτό έλεγαν οι ερυθρόλευκοι.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν να λένε και για την γκίνια που υπήρχε στις προσπάθειες που έκαναν για γκολ, καθώς έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός «σφυροκόπησε» τον Παναθηναϊκό και το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε μονότερμα αλλά το ματς έληξε 1-1.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η κατάσταση με τα σφυρίγματα των διαιτητών έχει φτάσει στο απροχώρητο κι αυτό έχει προκαλέσει τον πολύ έντονο εκνευρισμό και των παικτών της ομάδας του λιμανιού. Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να βάλουν «φρένο» στον Ολυμπιακό και οι διαιτητικές αποφάσεις «τύπου» Γιάκοτετ είναι… μόνιμο φαινόμενο στα παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση είναι ν’ απορεί κάποιος για το τι πρέπει να γίνει για να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ