Ο Χρήστος Θέος είναι πάντα εκεί για να δίνει μάχες

Ο Χρήστος Θέος είναι πάντα εκεί για να δίνει μάχες

Ο γιατρός του Ολυμπιακού έκανε ότι μπορούσε για να σώσει τον άτυχο φίλαθλο των ερυθρόλευκων. Η αγωνιώδης προσπάθεια του γιατρού των πειραιωτών στην εξέδρα αλλά και η άμεση παρέμβαση του στον τραυματισμό του Διούδη μαζί με τον γιατρό του Παναθηναϊκού. Ένας κορυφαίος επιστήμονας και ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος έχει επανειλημμένα αποδείξει την επιστημονική του κατάρτιση αλλά κυρίως την ανθρωπιά που τον διακρίνει όλα τα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα του λιμανιού. Κι αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι και φανερώνει πολλά για τον χαρακτήρα του γιατρού των πειραιωτών. Φανερώνει επίσης ότι τιμάει τον όρκο που έδωσε ακολουθώντας το ιατρικό λειτούργημα. Ο Χρήστος Θέος έδωσε μια μεγάλη μάχη χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη για να βοηθήσει τον άτυχο φίλαθλο των ερυθρόλευκων που υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Ανέβηκε αμέσως στην κερκίδα μόλις αντιλήφθηκε πως υπήρχε πρόβλημα. Έκανε ότι ήταν δυνατόν για να κρατήσει στην ζωή τον άτυχο φίλο του Ολυμπιακού.

Ήταν όμως τόσο σοβαρό το καρδιακό επεισόδιο που δυστυχώς ο φίλαθλος των ερυθρόλευκων έφυγε από την ζωή. Ο Χρήστος Θέος έδωσε μια μεγάλη μάχη για να βοηθήσει τον φίλαθλο των πειραιωτών και όλοι όσοι βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην εξέδρα έλεγαν για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του γιατρού του Ολυμπιακού.

Έτρεξε και στον Διούδη

Ο γιατρός του Ολυμπιακού έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο στην φάση του τραυματισμού του γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Σωκράτη Διούδη. Πήγε μαζί με τον γιατρό των πράσινων για να προσφέρουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στον πορτιέρε του τριφυλλιού και οι πρώτες στιγμές μετά τον τραυματισμό ήταν κρίσιμες. Ευτυχώς η άμεση κινητοποίηση των δύο γιατρών βοήθησε τον Διούδη να συνέλθει και ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το περιστατικό με τον Ταχτσίδη

Στο παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης τραυματίστηκε μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου του και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Τα δευτερόλεπτα ήταν κρίσιμα και ο γιατρός των ερυθρόλευκων έτρεξε για να γλιτώσει τον διεθνή μέσο. Επενέβη άμεσα και αυτή η επέμβαση ήταν καθοριστική, καθώς ο Θέος έσωσε τον Ταχτσίδη.

Ο Ρέτσος και ο Ολαϊτάν

Κανείς επίσης δεν μπορεί να ξεχάσει το πόσο καθοριστική ήταν η παρέμβαση του γιατρού του Ολυμπιακού στον τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου, σε φιλικό παιχνίδι των ερυθρόλευκων στην διάρκεια καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Ο Ρέτσος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, του γύρισε η γλώσσα και ο Θέος που αντιλήφθηκε αμέσως την σοβαρότητα της κατάστασης έτρεξε κοντά στον νεαρό αμυντικό.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού έσωσε τον Ρέτσο όπως το ίδιο είχε κάνει και με την περίπτωση του Μάικλ Ολαϊτάν, όταν ο τελευταίος είχε καταρρεύσει σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Και σ’ εκείνη την περίπτωση ο γιατρός του Ολυμπιακού είχε καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης και είχε μπει άμεσα στον αγωνιστικό χώρο, για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Ολαϊτάν. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο γιατρός της ομάδας του Πειραιά έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολλούς φίλους του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια αγώνων της ομάδας του λιμανιού.

Η βοήθεια στον φίλαθλο της Φενέρ

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας πως ο Χρήστος Θέος είχε βοηθήσει και οπαδό της Φενέρμπαχτσε σε φιλικό παιχνίδι που είχε δώσει ο Ολυμπιακός με την τουρκική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη. Ο φίλαθλος της τουρκικής ομάδας είχε καταρρεύσει έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου λόγω επιληπτικής κρίση και ο Χρήστος Θέος έτρεξε αμέσως για να προσφέρει ιατρική βοήθεια στον άτυχο φίλαθλο. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο τουρκικός Τύπος είχε δώσει μεγάλη έκταση στο θέμα εγκωμιάζοντας τον γιατρό του Ολυμπιακού, ενώ οι οπαδοί της Φενέρ που ήταν στο σημείο έδιναν συγχαρητήρια στον γιατρό του Ολυμπιακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ