Κυριακίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει μεγάλη διαφορά»

Κυριακίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει μεγάλη διαφορά»

Ο Δημήτρης Κυριακίδης, που ήταν από τους διακριθέντες της χθεσινής αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε πως ο Δικέφαλος έχει ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων ομάδων, λόγω της διαφοράς που έχει πάρει, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Δημήτρης Κυριακίδης, μίλησε στον ARENA για το παιχνίδι της ομάδας του στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, για το φετινό πρωτάθλημα της Super Largue, αλλά και την μάχη του τίτλου.

«Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες ευκαιρίες, μπορούσε να σκοράρει περισσότερα γκολ, αλλά δεν γίνεται να μπαίνουν όλες οι φάσεις γκολ. Είχαμε να διαχειριστούμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Χάσαμε από τον Πανιώνιο με ένα σκορ που δεν περιμέναμε κι έπρεπε να διαχειριστούμε και το χθεσινό ματς. Παρουσιαστήκαμε έτοιμοι, ευτυχώς. Έπαιξε σημαντικό ρόλο που είχε δυο απώλειες (Μάτος, Βιεϊρίνια). Ο ΠΑΟΚ θέλει να παίζει ποδόσφαιρο από τις πτέρυγες οπότε ήταν σημαντικές οι απώλειες. Αν είμαστε πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να φύγουμε με αποτέλεσμα. Πρέπει να προσέχουμε από εδώ και πέρα γιατί όταν δεχόμαστε ένα γκολ, αμέσως μετά δεχόμαστε κι άλλο. Συμβαίνει συχνά αυτό τώρα τελευταία».

Για το πλάνο παιχνιδιού του Παναιτωλικού: «Δεχθήκαμε αρκετή πίεση στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν μας δημιούργησε πρόβλημα ο ΠΑΟΚ, γιατί ελέγξαμε κάθε φάση που έγινε στην περιοχή μας. Έκανα μερικές επεμβάσεις κι εγώ κι έμεινε στο 0-0 το σκορ. Προσπάθησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ να γίνει πιο επιθετικός στη συνέχεια. Θέλαμε να χτυπήσουμε το ματς μετά το 70′ με αντεπιθέσεις, όμως δεχθήκαμε δυο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα και ήταν δύσκολο να αλλάξουμε τις ισορροπίες. Όταν πετύχαμε γκολ, κερδίσαμε μέτρα στο γήπεδο, πιέσαμε τον ΠΑΟΚ, προσπαθήσαμε και για δεύτερο γκολ, όμως δεν μπορέσαμε να το κάνουμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Super League: «Είναι πολύ πιο δυνατό από το περσινό. Είναι και πολύ πιο δύσκολο αν αναλογιστούμε ότι υποβιβάζονται αρκετές ομάδες. Κι εμείς σαν Παναιτωλικός κάνουμε πρωταθλητισμό, θέλουμε να έχουμε θέση που να μην μας βάζει σε περιπέτειες. Θέλουμε συγκέντρωση και προσοχή σε όλους τους αγώνες».

Για τον ΠΑΟΚ και αν είναι φαβορί για τον τίτλο: «Είναι νωρίς ακόμη, έχει πάρει μεγάλη διαφορά ο ΠΑΟΚ, έχει πάρει όλα τα ντέρμπι, είναι ένα πλεονέκτημα αυτό, αλλά σαφώς μέχρι το τέλος έχουμε να δούμε πολλά, γιατί έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη».

Για τους στόχους του Παναιτωλικού φέτος: «Παίξαμε στην Τούμπα το πρώτο μεγάλο μας παιχνίδι, έρχονται στη συνέχεια και τα επόμενα. Είτε παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, είτε με μικρότερη ομάδα, θέλουμε να κερδίζουμε. Χθες ήρθαμε στην Τούμπα για να πάρουμε αποτέλεσμα, όχι για να κλειστούμε πίσω. Για εμάς τα παιχνίδια που είναι must win είναι κόντρα σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Αυτά τα ματς κόντρα στις μεγάλες ομάδες πρέπει να τα χαιρόμαστε. Παίρνουν ευκαιρίες και παιδιά που είναι μικρότερα σε ηλικία σε τέτοιες αναμετρήσεις και αυτό μόνο καλό είναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ