Σόουζα: «Πήραμε αυτό που έπρεπε από το παιχνίδι»

Σόουζα: «Πήραμε αυτό που έπρεπε από το παιχνίδι»

Νίκη ψυχολογίας χαρακτήρισε το αποτέλεσμα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Πορτογάλος στόπερ.

Στη σημασία της νίκης του Άρη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε ο Ούγκο Σόουζα στις δηλώσεις του, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να δείξει ακόμη καλύτερο πρόσωπο.

Για τη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Απόλλωνα: «Γνωρίζαμε την ευθύνη μετά τα τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα. Δουλέψαμε καλά υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή και πήραμε τη νίκη που έπρεπε».

Για το πώς θα βοηθήσει η νίκη για τη συνέχεια: «Σκεφτόμαστε θετικά για το μέλλον. Έχουμε ποιότητα στο ρόστερ και αυτή ήταν μια νίκη ψυχολογίας, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για την επόμενη μέρα».

Για το αν υπήρχαν δυσκολίες μετά την αποχώρηση του Πάκο Ερέρα: «Δώσαμε μια καλή απάντηση με τον Τόλη Τερζή. Δουλέψαμε καλά αυτή την εβδομάδα, στοχεύσαμε σε αυτό το παιχνίδι και πήραμε αυτό που έπρεπε».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν θα ωφελήσει την ομάδα: «Θα μας βοηθήσει φυσικά. Είμαστε μια νέα ομάδα, με καινούριους παίκτες που πρέπει να δουλέψουν για να αποδώσουν καλύτερα. Έχουμε καλή ποιότητα και πρέπει να κάνουμε καλύτερη προσπάθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ