«Σκασμένος» στο Ρέντη ο Μαρτίνς

«Σκασμένος» στο Ρέντη ο Μαρτίνς

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν το πρωί για προπόνηση στο Ρέντη και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυβε την στενοχώρια του για την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όλοι σχολίαζαν πόσο «σκασμένος» ήταν ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων

Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και αυτό βέβαια σημαίνει πως πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν παιχνίδια με τις Εθνικές ομάδες επέστρεψαν σήμερα (μετά το χθεσινό ρεπό) σε ρυθμούς προπονήσεων και ο Ολυμπιακός καλείται ν’ αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Όπως προαναφέραμε οι ερυθρόλευκοι έκαναν το πρωί της Τρίτης προπόνηση στο Ρέντη και αυτό που πρέπει να σημειωθεί ήταν η εικόνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν «σκασμένος» και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ομάδα του δεν πήρε τη νίκη στο ματς με τους πράσινους. Αυτό άλλωστε σχολίαζαν και οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά, βλέποντας τον προπονητή τους.

Ο Μαρτίνς μίλησε με τους συνεργάτες του αλλά δεν είπε κάτι στους παίκτες του καθώς θέλει να επιστρέψουν οι διεθνείς κι εν συνεχεία θα πει ότι έχει να πει στους ερυθρόλευκους. Ο Πορτογάλος γνωρίζει πάντως πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός πρέπει ν’ αφήσει πίσω του τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του λιμανιού είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει την δουλειά καθώς μετά την διακοπή ακολουθούν σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το ζητούμενο λοιπόν για τους πειραιώτες είναι να συνεχίσουν την δουλειά στο Ρέντη και η επιστροφή των διεθνών χωρίς να προκύψουν προβλήματα τραυματισμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ