«Απολύτως θετικοί στην υλοποίηση της Νέας Τούμπας»

«Απολύτως θετικοί στην υλοποίηση της Νέας Τούμπας»

Ο Σταύρος Καλαφάτης ξεκαθάρισε τη θέση της παράταξής του στον Δήμο Θεσσαλονίκη για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Πριν λίγο καιρό, αφού ψηφίστηκε το νομοσχέδιο που άνοιξε τον δρόμο για την ανέγερση της Νέας Τούμπας και ακολούθησε μια συνάντηση των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, υπήρξε ένας δημοτικός σύμβουλος που τέθηκε κατά του νέο γηπέδου του Δικεφάλου!

Ο λόγος για τον Σωκράτη Δημητριάδη της παράταξης «Εντάξει» του Σταύρου Καλαφάτη (!), ο οποίος έβγαλε το αντιΠΑΟΚτσήδικο μένος του με δηλώσεις του σε εκπομπή ραδιοφώνου φίλα προσκείμενου στον Άρη.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι υπέρμαχοι οποιουδήποτε αναπτυξιακού αθλητικού έργου για το καλό της Θεσσαλονίκης, όπως θα είναι η «Νέα Τούμπα».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ήταν η εξής: «Ισχύει στο ακέραιο η θέση ότι είμαστε απολύτως θετικοί, ως “Εντάξει”, αλλά κι εγώ προσωπικά, για την υλοποίηση αυτού του αναπτυξιακού αθλητικού –και όχι μόνον – έργου. Δηλώσεις και τοποθετήσεις που γίνονται με γνώμονα οπαδικά κριτήρια, από όποιον κι αν γίνονται, είναι μη αποδεκτές.

Θεωρώ δεδομένο ότι καμία ομάδα της πόλης μας –και εν προκειμένω ο ΠΑΟΚ- δε θα λειτουργούσε ποτέ εις βάρος της Θεσσαλονίκης και του δημοσίου συμφέροντος, προκειμένου να ωφεληθεί η ίδια.

Εφόσον υπάρξουν στο μέλλον αντίστοιχα σχέδια σε ανάλογες συνθήκες, για οποιονδήποτε σύλλογο, σε οποιαδήποτε περιοχή της πόλης, θα τύχουν της ίδιας θετικής αντιμετώπισης από πλευράς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ