Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε Ακπόμ

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε Ακπόμ

Ο Τσούμπα Άκπομ αναδείχθηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες την περασμένη Κυριακή, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα μεγαλύτερο σκορ, αν δεν έβρισκαν απέναντί του έναν εξαιρετικό Κυριακίδη, που σταμάτησε πολλές προσπάθειες.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ήταν ο Τσούμπα Άκπομ. Ο προπονητής του τον έριξε στο παιχνίδι στο 60ο λεπτό και ο Άγγλος φορ, αγωνιζόμενος δίπλα στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , έδωσε πνοή στην επιθετική γραμμή του Δικεφάλου, σκοράροντας παράλληλα το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Πρώτο που μέτρησε για να είμαστε ακριβείς…

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα ο Άκπομ έδωσε μάχη με τον Δημήτρη Πέλκα και με ποσοστό 38,25%, κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Ο Πέλκας έμεινε στην δεύτερη θέση. Ο αρχηγός  του Δικεφάλου επέστρεψε στην 11άδα μετά από δύο αγώνες και ήταν εξαιρετικός, προσφέροντας ενέργεια στην ομάδα, με ασταμάτητο τρέξιμο, πίεση και συμβολή σε όλες τις γραμμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ