Άρης: Τετ α τετ με κάθε ποδοσφαιριστή προανήγγειλε ο Παντελίδης

Άρης: Τετ α τετ με κάθε ποδοσφαιριστή προανήγγειλε ο Παντελίδης

Προσωπική συζήτησε με κάθε παίκτη του Άρη ξεχωριστά θα έχει ο νέος τεχνικός του Άρη τις επόμενες ημέρες, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό στους κιτρινόμαυρους.

Λιτός, αλλά ουσιαστικός ήταν ο Σάββας Παντελίδης στην πρώτη του ομιλία στους παίκτες του Άρη, κατά την πρώτη προπόνηση του ως τεχνικός των κιτρινόμαυρων.

Ο 53χρονος τεχνικός, αφού παρουσίασε τους συνεργάτες του, στη συνέχεια έκανε γνωστό ότι τις προσεχείς ημέρες θα τα πει με κάθε παίκτη του Άρη ξεχωριστά.
Με αυτόν τον τρόπο ο πρώην τεχνικός του Αστέρα θέλει να διαπιστώσει πως ακριβώς αντιλαμβάνεται την κατάσταση στην ομάδα κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, τι προβλήματα ή ανάγκες μπορεί να έχει έτσι ώστε να τον βοηθήσει όσο μπορεί καλύτερα.

Από εκεί και πέρα, στην ομιλία του ο Παντελίδης είπε: «Οποιος θέλει να μου πει κάτι ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοικτή. Θα μιλήσω βέβαια ξεχωριστά με τον καθένα από εσάς μέσα στις επόμενες ημέρες. Οσο περνάει ο καιρός, θα πούμε πολλά περισσότερα», ήταν οι χαρακτηριστικότερες ατάκες του Παντελίδη προς τους νέους του ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ