Ατζέντης Μοχτάρ : «Υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ»

Ατζέντης Μοχτάρ : «Υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ»

Ο ατζέντης του Μοχτάρ, Κανκούτ Ερκάν αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον πελάτη του. Όπως σας ενημερώσαμε χθες, η Ένωση εξετάζει την περίπτωση του 26χρονου αριστερού αμυντικού της Τσβόλε για να ενισχύσει τα άκρα της. Ο Τούρκος μάνατζερ του Μαροκινού παίκτη έκανε δηλώσεις στη Live Sport για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, όμως δεν θεωρεί […]

Ο ατζέντης του Μοχτάρ, Κανκούτ Ερκάν αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον πελάτη του. Όπως σας ενημερώσαμε χθες, η Ένωση εξετάζει την περίπτωση του 26χρονου αριστερού αμυντικού της Τσβόλε για να ενισχύσει τα άκρα της.

Ο Τούρκος μάνατζερ του Μαροκινού παίκτη έκανε δηλώσεις στη Live Sport για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, όμως δεν θεωρεί ότι θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις στο ζήτημα. Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του άσου της ολλανδικής ομάδας εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Συνεπώς, η περίπτωση της μεταγραφής του τον Γενάρη φαντάζει δύσκολη και το καλοκαίρι θα είναι πιο βολικές οι συνθήκες για τους κιτρινόμαυρους με δεδομένο ότι ο παίκτης θα είναι ελεύθερος τότε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κανκούτ Ερκάν:

«Ναι μπορώ να πω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Μέσω μάνατζερ ρώτησαν για τον Γιουνές, μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου. Ο Μοχτάρ μπορεί να αγωνιστεί στα δύο άκρα, παίζει περισσότερα δεξιά, ενώ μπορεί και ως ελεύθερος επιθετικός. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπήρχε επίσημη προσφορά από πλευράς της ΑΕΚ.

Ο παίκτης ανήκει στην Τσβόλε και αν η ΑΕΚ θέλει να τον αποκτήσει τον Γενάρη πρέπει να πληρώσει. Δεν το βλέπω πιθανό για τον Ιανουάριο. Για το καλοκαίρι θα δούμε, όταν θα είναι ελεύθερος, καθώς θα ενδιαφερθούν και άλλες ομάδες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ