Ατρόμητος : Νεότερος παίκτης που βρίσκεται σε αποστολή ο Μανδάς

Ατρόμητος : Νεότερος παίκτης που βρίσκεται σε αποστολή ο Μανδάς

O Aτρόμητος αντιμετωπίζει σήμερα τη Σπάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος (15:00) κι ο Χρήστος Μανδάς έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του Περιστερίου που βρίσκεται στην αποστολή.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς Κυπέλλου στην Σπάρτη και συμπεριέλαβε μαζί του τον νεαρό τερματοφύλακα, Χρήστο Μανδά.

Αυτό σημαίνει πως ο νεαρός γκολκίπερ έγινε ο νεότερος στην ιστορία της ομάδας που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ξεπερνώντας τον Δημήτρη Λημνιό. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μανδάς είναι στην 18αδα σε ηλικία 16 ετών, 2 μηνών και 10 ημερών, ενώ ο Δημήτρης Λημνιός, ήταν σε αποστολή αγώνα (τον Οκτώβριο του 2014) όταν ήταν 16 ετών και 4 μηνών και 27 ημερών.

Ο 16χρονος τερματοφύλακας του Ατρομήτου θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο και ήδη τον παρακολουθούν ομάδες από την Αγγλία, τη Γερμανία και την Ιταλία. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει από 15 ετών επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα του Περιστερίου, ενώ έχει και ρήτρα ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ