Παναθηναϊκός: Παϊρότζ αγνοείται

Παναθηναϊκός: Παϊρότζ αγνοείται

Ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να επικοινωνήσει, χωρίς αποτέλεσμα, με τον Παϊρότζ Πιεμπονγσάντ ο οποίος είναι εξαφανισμένος και φαίνεται πως έχει μπλεξίματα στο Βέλγιο με την Μουσκρόν.

Έντονα προβληματισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις στην Μουσκρόν φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού προσπαθεί να επικοινωνήσει εδώ και μέρες με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία που είχε συμφωνήσει να μπει στην ΠΑΕ αλλά εκείνος αγνοείται.

Συγκεκριμένα ο Παϊρότζ μετά την κατάθεση των πρώτων χρημάτων (λίγο κάτω από το 1 εκατομμύριο ευρώ) για την ΑΜΚ, πριν από περίπου 20 μέρες,  δεν έχει καμία επικοινωνία με τον Αλαφούζο!

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος δεν σκοπεύει για την ώρα να προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση και θα περιμένει ακόμη 2 με 3 εβδομάδες, παρακολουθώντας παράλληλα και τις εξελίξεις στο Βέλγιο για τις οποίες ενημερώθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ. Παρότι γνώριζε από τον Ταϊλανδό ότι υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες στο Βέλγιο, δεν είχε ενημερωθεί με λεπτομέρειες για την υπόθεση. Για αυτό, όπως ήταν λογικό, επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Πιεμπονγκσάντ και να ζητήσει πληροφορίες.

Ο Πιεμπονγκσάντ κατέχει το 90% της Μουσκρόν και είχε πραγματοποιήσει μαζί με τον Ζάχαβι την αγοραπωλησία της ομάδας, ενώ οι Βέλγοι θεωρούν θέμα χρόνου την κλήση του Ταϊλανδού για κατάθεση καθώς ο Παϊρότζ είναι ένα από τα πρόσωπα-κλειδιά της υπόθεσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ