«Μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει φέτος το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

«Μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει φέτος το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Δαμανάκης πιστεύει ακράδαντα ότι ο Δικέφαλος θα μπορέσει να φτάσει φέτος στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γιάννης Δαμανάκης μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96,1» για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Εργοτέλη στο Κύπελλο και εξέφρασε την πίστη και την αισιοδοξία του ότι ο Δικέφαλος θα φτάσει φέτος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αρχικά για το ματς με τον Εργοτέλη, είπε: «Το θέμα σε αυτά τα παιχνίδια είναι το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της ομάδας μας και αυτό είναι καλό. Παίξανε παίκτες που δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής. Η απόδοση της ομάδας ήταν μέτρια. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία».

Για τον Μπισεσβάρ που έβαλε ένα γκολ και είχε την ασίστ στο άλλο: «Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Έβαλε ένα γκολ και δημιούργησε το δεύτερο. Βλέπω κάτι όμορφο μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε κίνηση που κάνει. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις παίκτες που οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα. Στην κακή μέρα της ομάδας έδωσε το θετικό αποτέλεσμα».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Για να χάσει φέτος το πρωτάθλημα θα πρέπει να αυτοκτονήσει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα στο πρωτάθλημα που μπορεί να τον κερδίσει. Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ήταν κάτι διαφορετικό. Πήραν ευκαιρία παιδιά που δεν είχαν συμμετοχή και θα πρέπει να πάρουν αγώνες».

Για τον Εργοτέλη: «Όλες οι ομάδες στη Β’ Εθνική είναι καλές. Πλέον η διάφορα με τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας δεν είναι μεγάλη. Ο Εργοτέλης έχει μια καλή ομάδα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορούν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι σε άλλο επίπεδο. Μόνο η ιστορία και η φανέλα κερδίζουν τους αντιπάλους».

Για το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα γιατί έχει μια ομάδα με πάρα πολύ καλά αμυντικά στοιχεία. Όταν λοιπόν υπάρχει αυτό και υπάρχει και η ποιότητα μπροστά, αυτό είναι αναπόφευκτο. Μια καλή ομάδα δεν χρειάζεται να κάνει πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Με μία δυο φάσεις η καλή ομάδα παίρνει το παιχνίδι. Η ομάδα μας έχει την ικανότητα να τελειώνει της φάσεις».

Για τον Κουλούρη: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έμεινε στον ΠΑΟΚ αυτό το παιδί. Εγώ τον βλέπω στον Ατρόμητο και κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του. Σκοράρει. Αυτή είναι η δουλειά του επιθετικού. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και είναι σε πολύ μικρή ηλικία. Θέλω να πιστεύω ότι θα γυρίσει στην ομάδα».

Για την καριέρα του: «Ήταν μεγάλη υπόθεση για εμένα που ήρθα στην Θεσσαλονίκη και αγωνίστηκα διπλά σε τέτοιους ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ. Μόνο που το λέω αυτό συγκινούμαι. Ο ΠΑΟΚ τότε ήταν μεγάλη ομάδα. Μια ομάδα που χωρούσαν όλοι. Όσα χρόνια χάναμε το πρωτάθλημα, το χάναμε για άλλους λόγους».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Είναι έμπειρός και πιστεύω είναι πολύ καλός προπονητής. Είναι Έλληνας και πονάει την Εθνική ομάδα. Δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα και νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ